BIURO ZARZĄDU KWA
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: BIURO ZARZĄDU KWA
No tak,jaka przynęta...taka rybka.....zorro pisze:Dodam jeszcze, że ważne jaką przynętę... stosujemy...![]()
Jaka przynęta taka rybka...
Na orzeszki biorą... (ale tylko wiewiórki)na poziomki... truskawki... podlewane...
szampanem...
A na grubą rybę co polecasz? Plotki jak się pewnie domyślasz mnie nie interesują?
- zorro
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 sty 2014 07:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Alice pisze:Och ta klawiaturka czyni niespodzianki.....oczywiście miało być płotki
Uśmiałem się trochę...
W pierwszej wersji zacząłem się poważnie zastanawiać nad sprawdzoną przynętą na grubą rybę... wiedząc, że plotki w tej kwestii i na ten temat Ciebie nie interesują...
- zorro
- Przyjaciel forum

basiat pisze:Polemizować z mistrzem oczywiście nie zamierzam, ale uwielbiam wędkować![]()
![]()
Witaj Basiat
Mówiąc szczerze, już mnie nosi by wybrać się nad wodę, w miejsca gdzie uwielbiam zakotwiczyć łódkę i być sam na sam z ciszą, naturą i rybami... jeśli one też taką wolę mają...
Idąc "na ryby" nie idę po ryby..., przeważnie wypuszczam po sfotografowaniu ciekawszych sztuk.
Frajdą jest, zacięcie, holowanie, wyjęcie rybki z wody...
Pisałem już, że każdego roku rozpoczynam sezon 1 maja od polowania na szczupaki... trafiają się też okonie słusznych rozmiarów...
Moje rejony to wody na granicy wielkopolskiego i zachodniopomorskiego, tereny broniące się jeszcze skutecznie przed cywilizacją i zorganizowaną turystyką.
Pozdrawiam
- zorro
- Przyjaciel forum

Przyjemnej soboty i niedzieli wszystkim życzę, ładnej pogody wbrew prognozom, wiosennych refleksji i wrażeń
Pozdrawiam
... i już prawie mnie nie ma...
- zorro
- Przyjaciel forum

To nie jest cień... Margot...margot pisze:No właśnie widzę, że Ciebie już prawie nie ma ,
ale jeszcze ,,cień rzucasz "![]()
![]()
![]()
![]()
To JA
Koniec tygodnia, więc nie dziwota...