Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja po wczorajszym maratonie, w przerwie przed następnym wyjściem a w trakcie burzy..........nacierałam się voltarenem i zastanawiałam się jakiego tabsa łyknąć
Coś tam łykłam i przetrzymałam rodzinne obchody Dnia Dziecka ale do domu wróciłam z szumem w głowie i ....mocno objedzona słodyczami ale były takie pyszne ciasta
andrzej1955 pisze:Princi ,i po co poszłaś do tego doktorka przecież ja tu niedawno o tym samym pisałem otwartym tekstem
Ale teraz ma to podparte autorytetem medycznym
Już brat mojej babci daaaawno temu mówił mi,że po 40 jak się budzisz i nic nie boli - to nie żyjesz
jego często bolała główka , jeszcze dobrze po 80 lubił wypić