Kobiety przed okresem są bardziej agresywne i kłótliwe
Mogłyby też częściej jeśc i mają większą ochotę na seks
Wpis traktujmy jako ciekawostka i wiedza użyteczna

Ludzie to przecież ja przytoczyłam ten żart nie jurandagunia3 pisze:Stokrotko rozumiem i zgadzam się z Tobą, że są i takie małżeństwa.
Są toksyczne związki i strach przez zmianami.
I to może się nadawać do tego tematu. Może jakieś ciekawostki, dane o toksycznych związkach - ale na poważnie.
A żarty do innego. Bo podobno to miało być żartobliwe podejście o ciszy po śmierci.

A dlaczego pomijać coś co zdarza się w dzisiejszych czasach wręcz nagminnieagunia3 pisze:Jeszcze dopiszę...idąc tokiem rozumowania czy poczucia humoru: żona marudzi mężowi o zakupach, remoncie, dzieciach itp...mąż gada żonie o pracy, samochodzie, itp. czasem są kłótnie czy jakaś wymiana zdań, nie ma czasu na chwilę spokoju, ona nie ma czasu na spokojne pogaduchy z koleżankami, on nie ma czas na granie czy piwko z kolegami, po prostu codzienne życie więc gdy jedno z małżonków umiera to wtedy to drugie sobie myśli że wreszcie ma spokój? Takie podejście do małżeństwa, do życia spokoju i śmierci? Jak czytając takie ciekawostki odbiera to osoba, której małżonek zmarł? Ma się cieszyć, że w końcu ma spokój? Nie ważne, że mogłyby być obrażone jego uczucia? Po prostu pisząc coś zastanówmy się czasem jak to ktoś może odebrać. Empatia i szacunek - czy wiecie, że coś takiego jest? Kurczę nawet pewne żarty mają swoją granicę..
Pomijam wspomniane toksyczne związki - to już całkowicie inny temat...
Wiem...jestem inna, naiwna i nie znam życia, nie mam poczucia humoru i marudzę - o czymś zapomniałam?
Miłego dnia !