Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Do przegladarki zagladam codziennie, ale żadnych rachunków jeszcze nie prowadzę w obawie że numerki zleca szybciej niż będę mogła wyjechać ( magiczne 18 miesięcy) Na spokojnie czekam z aktualnym numerkiem 21 019
I ja mam obawy że magiczne 20 miesięcy czekania ulegnie ciut zwiekszeniu i juz będe miała problem z wyjazdem. Ostatni wyjazd z kolejki wypadał mi maj/czerwiec .... baaardzo niedobrze. Poprosiłam i dostałam lipiec. Razem z mężem.
Pozdrawiam
Bogutka
U nas Woytku średnio spada 1000 ale latem kiedy inni urlopowali się nasz NFZ ciężko pracował było sporo ponad normę , Ja czekam od 3 miesięcy zeszło +/- 3000 . Wyjadę za 16 miesięcy a numerek dziś 18298 w tym roku powinno być zatem podobnie . Musi kolejka przyspieszyć aby dojechać na czas. A u nas punktualnie (jak w ruskim zegarku) miesiąc wcześniej lub miesiąc później jak napisali - tak będzie !
U mnie miesiąc później to już będzie katastrofa .... ale tym pomartwię się za rok.
Tymczasem numerki spadają dużo poniżej oczekiwanej normy.
Pozdrawiam
Bogutka
to inaczej jak ja .... blisko wody (morze) mieszkam i kocham je ale wyjechać chce w góry. Uwielbiam górskie wycieczki, szlaki, widoki, zmęczenie. Z powodu odległości w górach bywam bardzo mało. Jak się trafia sanatorium w górach - jestem szczęśliwa.
Bogutka