Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gelek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2013 00:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Sanatorium miłości

Post autor: Gelek »

Ja nigdy nie miałem robionego echa mimo iż mam kardiowerter i frakcje ok.25%
Zobaczymy teraz jak będzie bo wyjeżdżam 17 lutego do Wieńca Zdroju do Szpitala Uzdrowiskowego.
Ale wracając do filmu... były już dwa odcinki (wkrótce trzeci), ale tak odnoszę wrażenie że to jakby trochę naciągane jest, grane pod scenariusz.
Mam trochę mniej lat niż tamci kuracjusze, ale jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się polowanie na kobiety w ten sposób co pokazują.
A może tonący brzytwy się chwyta i stąd ta produkcja :?:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Ale dlaczego chcecie porównywać sanatorium do którego jedziemy a które jest w tv. To się tak ma jak lecznice rządowe do przychodni do której chodzimy. Jak się coś zmieni to tylko na niekorzyść :( .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej. Przecież to jest reality show, a nie film dokumentalny oparty na faktach. :)
15 minut oglądania, i dość.
Pozdrawiam.
forumowicz

Zgadzam się w 100% ;)
Awatar użytkownika
Danka51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2017 12:22
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Danka51 »

darek pisze: 29 sty 2019 21:55
Danka51 pisze: 29 sty 2019 19:05 Byłabym wdzięczna chociaż jednej osobie czy kiedykolwiek w sanatorium miała
USG. echo serca itp :?: :?: Lekarz w sanatorium poza ewentualnym zbadaniem
ciśnienia niczym innym się nie trudni.Takie są realia. Co innego gdy jest TVP.
Niech Polacy myslą że wszyscy są traktowani tak samo :roll: :roll: :!: :!:
?????
W tym obiekcie jest również zamiejscowy oddział kliniki kardiologicznej.
Pan Doktor wykonujący badanie ECHO-Serca jest lekarzem -oddziału kardiologicznego może telewizja wykupiła rozszerzony pakiet medyczny ponad standardowy.
Wszak ostatnie trendy medyczne idą w kierunku częstszych badań w kierunku kardio oraz przeciwdziałaniu udarom -Sławny przypadek Pana Profesora.

Co do badań echo-serca każdorazowo gdy jestem na oddziale poszpitalnym kardio -Mam wykonywane, -Czy to w Krystynie w Busku , Wielkiej Pieniawie w Polanicy czy nawet w Perle Bałtyku w Kołobrzegu mimo ,że tam nie ma strikte poszpitalnego oddziału kardio.
Oczywiście każdorazowo w Równicy mam wykonywane 2 x przy przyjeździe i przy wyjeździe .

Może procedura o ,której wspominam ma zastosowanie dla Pacjentów z Kardiowerterami oraz wydolności poniżej 30%.

a odnośnie emitowanego programu ..zapewne Kupiono Pakiet Full Wypas

Wszak było widać reakcję Pani ..Pokojowej na alarm -nie Pani Pielęgniarki
Dziękuję za objaśnienie. Napisałam tak ponieważ nie spotkałam się z czymś takim. Co prawda nie jeżdże na kardiologię więc temat jest mi obcy :serce: .Przepraszam jeżeli kogoś może uraziłam .Teraz juz wiem że jest to mozliwe. Milego wieczoru i przede wszystkim zdrwia :serce: :serce:
forumowicz

Danusiu , nikogo nie obraziłaś i nie masz za co przepraszać :)

Na tym turnusie lekarz sprawdzał czy rzeczywiście mówią prawdę i serce mają wolne ;) :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Program , jakich wiele w telewizji ..... kto lubi ogląda , kto nie lubi .... nie ....moim zdaniem , niepotrzebnie wciągali w to sanatorium ..... mógłby to byc program typu ... senior szuka żony , seniorka szuka męża , z pominięciem sanatorium ..... wygląda to tak , jakby osoby samotne ( czyt, stanu wolnego ) jeździły tam nie szukac zdrowia , ale drugiej połowki ... :D
Mnie ten program śmieszy , ale ktoś inny może zupełnie inaczej go odbierać ... i utożsamiać sytuacje pokazywane w reality z rzeczywistym życiem sanatoryjnym :roll:

A moze pani Mnowska była już w sanatorium jako kuracjuszka :?: :roll: :D
Ostatnio zmieniony 30 sty 2019 20:22 przez GIENIA, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Danka51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2017 12:22
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Danka51 »

Chyba echo wykazało prawdę bo ludziska są dalej w programie. :) Gdyby tak nie było pewnikiem zostali by deportowani :D :D Ale życzmy im dużo szczęścia i MIŁOŚCI :serce: :serce: Ciekawe czy trafią na Walentynki ??? :roll: :roll: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Danusiu , teraz jest tylko emisja programu , został on wcześniej nakręcony .... teraz sami siebie oglądają :D
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

GIENIA pisze: 30 sty 2019 20:18 Program , jakich wiele w telewizji ..... kto lubi ogląda , kto nie lubi .... nie ....moim zdaniem , niepotrzebnie wciągali w to sanatorium ..... mógłby to byc program typu ... senior szuka żony , seniorka szuka męża , z pominięciem sanatorium ..... wygląda to tak , jakby osoby samotne ( czyt, stanu wolnego ) jeździły tam nie szukac zdrowia , ale drugiej połowki ... :D
Mnie ten program śmieszy , ale ktoś inny może zupełnie inaczej go odbierać ... i utożsamiać sytuacje pokazywane w reality z rzeczywistym życiem sanatoryjnym :roll:

A moze pani Mnowska była już w sanatorium jako kuracjuszka :?: :roll: :D
Masz racje Gienia ,juz i tak jak wspomne ze jade do sanatorium to od razu pojawiaja sie usmieszki ,a teraz to juz ciezko bedzie tlumaczyc ze tylko po zdrowie jade :?
ODPOWIEDZ