Część zdjęć, to tak jakby z mojego aparatu
Szczawnica Zdrój i okolice w obiektywie kuracjusza
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Szczawnica Zdrój i okolice w obiektywie kuracjusza
Część zdjęć, to tak jakby z mojego aparatu
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Szczawnica Zdrój i taka sobie wędrówka.
Wczoraj był piękny, słoneczny dzień a w Szczawnicy i okolicach nie spadła kropla deszczu, więc jak to możliwe, że na szlakach było "mokro i ślisko" ? A może ta wspaniała fotorelacja i opis powstała już jakiś czas temu i nie jest zbyt aktualna?Suzen pisze:(...)Dziś nie sprzyjała nam pogoda. Było mglisto, momentami padał deszcz; na szlakach mokro i ślisko.(...)
Mimo wszystko - wielkie dzięki za ten super foto-poradnik dla każdego szczawnickiego kuracjusza-turysty
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Myślę,że to nie był Twój ostatni raz w Szczawnicy
Pozdrawiam
Jak najbardziej aktualna Marku ,.... z przed tygodnia
Suzen wspominała o tym, pozdrawiając koleżeństwo forumowe,że fotorelacja będzie po powrocie
I słowa dotrzymała
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ]Maarek36 pisze:Wczoraj był piękny, słoneczny dzień a w Szczawnicy i okolicach nie spadła kropla deszczu, więc jak to możliwe, że na szlakach było "mokro i ślisko" ? A może ta wspaniała fotorelacja i opis powstała już jakiś czas temu i nie jest zbyt aktualna? (...)
Wszystko się zgadza. Zdjęcia do tej fotorelacji powstały jakiś czas temu bo 13 lipca br. więc 10 dni.
Marku jeśli Twój post miał być żartem /w co raczej wątpię/ to jest w złym guście i nie na miejscu.
Chyba nie zdajesz też sobie sprawy ile czasu zajmuje przygotowanie takiej fotorelacji. Musiałabym
upaść na głowę, aby w czasie swojego wypoczynku ślęczeć kilka godzin, aby napisać tamten post,
który, faktycznie napisałam w czasie teraźniejszym bo tak było mi wygodniej. Mam nadzieję, że
Twoja fotorelacja, za to będzie bardziej aktualna od mojej. Może nawet bezpośrednio ze szlaku?
Ty chyba nie masz zielonego pojęcia jak mogą wyglądać leśne odcinki szlaków nawet w środku lata.
Tak wyglądały moje buty przed dojściem na Kosarzyska.
[ obrazek zewnętrzny ]
Przy okazji info dla Stokrotki. Jeśli ruszamy gdziekolwiek na szlak to bez względu
na podłoże, pogodę, czas marszu nie ubieram innych butów jak te na zdjęciu.
p.s. Miałam przygotować jeszcze dwie fotorelacje z wycieczek po okolicach Szczawnicy, ale
Chciałabym również podziękować wszystkim,którzy pozytywnie oceniają moje pisanie, a w szczególności:
Stokrotce,Basiom,Eli i Nutce.
- Fionka
- Przyjaciel forum

Witam. Super nam to wszystko opisałeś i pokazałeś takie wiadomości to na wagę złota i te fotki. Teraz tylko dobre buty i w drogę na podziwianie piękna. stokrotka na pewno chętni się znajdą na spacerek,,,Suzen pisze:Wędrówka na trasie Szczawnica - Krościenko przez Sokolicę i Trzy Korony. Szlak dla odważnych i wytrwałych.![]()
![]()
Czas przejścia w sumie około 7 godzin. Wyruszamy z centrum Szczawnicy Niżnej. Zaczynamy od przejścia promenadą
nad Grajcarkiem ...
Powód: skrócono cytat
Ciekawe czy ja podołam tej wspinaczce z moją astmą ale spróbuje co mi tam najwyżej wspomagacza wezmę i dalej do przodu....Niania pisze:Witam. Super nam to wszystko opisałaś i pokazałaś takie wiadomości to na wagę złota i te fotki. Teraz tylko dobre buty i w drogę na podziwianie piękna. stokrotka na pewno chętni się znajdą na spacerek,,,Suzen pisze:Wędrówka na trasie Szczawnica - Krościenko przez Sokolicę i Trzy Korony. Szlak dla odważnych i wytrwałych.![]()
![]()
Czas przejścia w sumie około 7 godzin. Wyruszamy z centrum Szczawnicy Niżnej. Zaczynamy od przejścia promenadą
nad Grajcarkiem ...
Powód: skrócono cytat