Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór . Andrzeju, Ty pewnie będziesz wiedział, gdzie w Krynicy serwują świetne rydze w śmietanie. Smakowałem kuchnię u Łemków, a teraz muszę koniecznie spróbować jak smakują rydze.
Witam Mix, jest restauracja łemkowska w Krynicy na tej samej ulicy co san, wojskowe, nie wiem czy podają rydze w śmietanie- po prostu nie jestem ich smakoszem wszystko co tam jadłem bardzo smaczne, pozdrawiam i smacznego
andrzej1955 pisze:Witam Mix, jest restauracja łemkowska w Krynicy na tej samej ulicy co san, wojskowe, nie wiem czy podają rydze w śmietanie- po prostu nie jestem ich smakoszem wszystko co tam jadłem bardzo smaczne, pozdrawiam i smacznego
Andrzejku, objadłem się w "Łemkowsiej" niemiłosiernie...,jedzonko pychota, a o tym gdzie serwują rydze na pewno wie Basia, ale dawno tu nie zaglądała. Może rzeczywiscie "u Babci Maliny". Namierzymy tą restaurację. Zmykam już pod kołderkę. Dobranoc.