Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To jak ma być długa noc, to jutro ty przynosisz śniadanie do łóżka i nie tłumacz się, że było, a ja nie zauważyłam, bo to już nie przejdzie. Możesz przynieść od Małgosi, albo pójść po dżemik do Alutki, ale śniadanie na być. https://youtu.be/pt1yiZecrBM
Czy chodzi o zajączki, które czasem ciągną mój leśny pojazd
Zaraz coś wygrzebię z mojej malowanej skrzyni... Worek pkutny Chyba nie, choć nie wiadomo, może się przydać jak coś przeskrobiesz. Galabija No nie wiem, nie wiem, czy z Ciebie jest Rycerz Jedai Dresy szelesty To nadał chyba obciach. Kurczę, nikt normalny do mnie nie przychodzi. Ooo, są tu jakieś dżinsy, T-shirt i ramoneska. To może to
A po co Ci psychiatra? Źle Ci z sobą? Raczej nie. Norma to to, co przyjęła większość, a że ktoś jest inny, nie chce być taki jak ustawa przewiduje, to zaraz ma się leczyć? Wesoło nam i chyba parę osób, by się znalazło, które się z nami śmieją. Za bardzo szkodliwi dla otoczenia nie jesteśmy, to nigdzie nas nie zamkną.
A bo mi się na wspominki wzięło jak te szmaty zaczęłam przeglądać. Tyle przygód, tyle wzruszeń, oj działo się działo.
A krój ile chcesz, tylko pamiętaj, ostrym nożem.