Witaj Asiulek, pomyślałam sobie, że w lesie jest chłodniej, więc sobie podjadę, bo jagody sie zaczęły. Marzy mi sie juz jakies ciacho z nmi w roli głównej, zawieszam dietę na czas jagodowyasiulek pisze:Witam dziewczynkiu mnie nie ma gorączki, jest tak akurat....ale chyba jakieś zmiany idą....bo noga mnie boli
no powiedzmy....trochę
bo bez tabletek jeszcze wytrzymuję
pozdrawiam
NOCNE GADANIE
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: NOCNE GADANIE
- andr58
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2013 11:53
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Odwiedzam was tak szybko bo jestem aktualnie w pracy. A tak zapytam a meczyki oglądacie czy tylko piszecie
- andr58
- Super Kuracjusz

Elu a czemu ta Twoja znajoma tak biadoli nad Inowrocławiem.Według mnie to jest fajniejsza miejscowość niż Ciechocinek .Też ma tężnie i bardzo ciekawy park który jest bardzo zadbany i przez cały rok pielęgnowany.Moja żona była w tym roku z ZUS w Kujawiaku i sobie chwaliła a była tam na przełomie luty /marzec.A wrzesień to jeszcze fajna pora i na parkieto i krzakoterapięwiesniaczkaela pisze:Biedroneczko a jak znajdujesz Inowrocław.Moja znajoma dostała wrzesień i bardzo się krzywi
- andr58
- Super Kuracjusz

Ale meczyki są w dzień bo chodzi mi o euro no chyba że ktoś ogląda kopa ameryka to faktycznie już prawie ranoSloneczko pisze:Ooooo na pewno oglądają![]()
Ja akurat nieeeee ale gadulskie nocą TAK
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
mam się zdecydować ( szybko) na wyjazd do sanatorium " Złocień" ze zwrotów do Ustronia .Brać ??
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Staż sanatoryjny: 6
Góreczko, Ustroń jest ładny, ja byłam w Rosomakugorkaa pisze:witajcie
mam się zdecydować ( szybko) na wyjazd do sanatorium " Złocień" ze zwrotów do Ustronia .Brać ??
https://www.youtube.com/watch?v=LCj8f_5s6hQ