Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gregor
Na forum od: 22 lip 2012 09:20

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: gregor »

no to zobaczymy sie na miejscu,pozdrawiam
gregor
Na forum od: 22 lip 2012 09:20

Post autor: gregor »

tez jade 17 sierpnia,do milego
kuracjusz2011
Na forum od: 17 lis 2011 23:55

Post autor: kuracjusz2011 »

Witam!
W tym roku będę gościł po raz drugi w tym sanatorium i nie ukrywam swojego zadowolenia! Żenujące są komentarze ludków typu - niebieski, picknik czy innych "nienormalnych" kuracjuszy!Wierzcie - nóż się otwiera! Jak można tak oczerniać ludzi pracujących w tym sanatorium? przecież to woła o pomstę do samego nieba! Ludzie, skąd Wy się bierzecie?...Przecież Ci wszyscy ludzie tam pracujący dają z siebie wszystko żeby tylko kuracjuszom było lepiej - dr. Gebert, przełożona p.Kasia, rehabilitanci - p. Grzegorz, Rafał, Dorotka, Magda, Ewa, Karolina, Ania...- ich fachowe podejście do rehabilitacji i profesjonalizm łata wszystkie niedociągnięcia ośrodka! mam nadzieję, że od mojego ostatniego pobytu nic się nie zmieniło. Zresztą, jeżeli coś się zmieniło to oczywiście nie omieszkam opisać! Pozdrowienia dla turnusu od 18.08! Liczę na nowe znajomości i równie udany pobyt jak w roku ubiegłym! ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przy dworcu proszę przejść do przystanku,króry jest przy KFFC tam zatrzymuje się autobus 112,który jedzie do świbna przez Sobieszewo i zatrzymuje się niedaleko hotelu Alma,gdzie jest sanatorium... ja jadę 8 pażdziernika,ale jestem z Gdańska... Pozdrawiam :)
forumowicz

chyba się wygłupiłam :D z tym dojazdem nie spojrzałam,że komentarze są z 2011 roku.... hihihi to cała ja :oops:
jolatcz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2012 15:54

Post autor: jolatcz »

Ja też jedę z Wami :D :D od 17-08-2012, jadę autem z Tczewa,więc gdyby ktoś był chętny to bardzo proszę. Mój adres mail:[email].pl
Wszystkim do zobaczenia :)
niebieski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 13:05

Post autor: niebieski »

Do ludka /kuracjusz 2011/ nie pisz o nikim,ze jest nienormalny .Tak to kazdy potrafi cwaniaku!
Personel wykonuje swoje obowiązki i tyle.Co do Almy to jest b.słabo pod wieloma względami.
Wniosek z tego ,ze nie poznałeś nic lepszego w swoim źyciu i pobyt w Almie był dla CIebie jak pobyt .....w hotelu 4 **** bałwanie.
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

może to nie miejsce i nie czas ale ja zwracam się do sztywnego z mojego turnusu
mam prosbe żebyś na pw do mnie napisał bo mam mieć operacje kręgosłupa szyjnego z tego co rozmawialiśmy to mówiłeś że ty miałęś operacje tego odcinka
mam wile pytań i obaw i już nie wiem do kogo się zwrócić
jeżeli czytasz forum to prosze napisz do mnie priva
pozdrawiam
forumowicz

Agnieszko ja jadę także 8 Października.... ale jesterm z Gdańska..a Ty z kąd o ilke to nie tajemnica? może pokieruje jak dojechać.
forumowicz

Na tej stronie jest dużo złych opini o Sobieszewie.... A ja Wam mówię... Samatorium te jest Nowo otwarte bo od stycznia 2011 roku.... Mam na Stogach doczynienia z rehabilitantami,którzy osobiście znają całą obsługę a dr. Geber jest moim lekarzem rahabilitacyjnym... przyjmuje raz w tygodniu w moim ośrodku... To wspaniała i wyrozumiała osoba.... Więc ... nie piszcie bzdur bo ranicie... I morał.... Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził.... Sobieszewo należy do Gdańska i zapeniam,że Ci co tam pojadą nie pożałują.... Jest co zwiedzać... a jeżeli chodzi o basen ,to dowiedziałam się,że wożą do Sopotu do sanatorium Reumatologicznego.... Proszę zastanówcie się co piszecie... bo łatwo obrazić człowieka z którym nie wiesz czy się w życiu nie spotkasz....
ODPOWIEDZ