Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wszystkich- Meteoropatów szczególnie serdecznie moja lewa połówka coś wie na ten temat i dotkliwie mi to przypomina -a teraz optymistycznie- jutro będzie niedziela i lepsza ...pogoda, ducha też pozdrawiam serdecznie
Witaj Andrzej, ja myślałam że tylko ja tak mam. a tu więcej meteopatów.Coż trzeba będzie przetrwać te jesienno-zimowe dni. Na razie pozostaje nam się cieszyć piękną i oby jeszcze słoneczną jesienią. Pozdrawiam.