Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alien..
Wiesz... W tym momencie nie dziwię się że ludzie wykruszają się z Twojego rajdu i przebywania z Tobą, jak masz taki stosunek do kobiet i do wielu innych rzeczy...
To co pamiętam to masz wyjazd w marcu do Ciechocinka , chyba, więc tam "wielki raj "dla Ciebie - według Twojego myślenia, że dlaczego mężczyźni wybierają sanatoria...hi.... życzę powodzenia...
Alien..Powodzenia na rajdach.. o ile ktoś pojedzie z Tobą, Sam pisałeś że ludzie się na maksa wykruszają... i powodzenia na wyjeździe sanatoryjnym, ze skierowania krakowskiego funduszu , już po odwołaniu i po Twoim remoncie pewnie udanym.... życzę powodzenia w Ciechocinku.. w Twym utraconym raju...hi...
Nawet już nie jesteś śmieszna...no ale każdego szkoda . Skupiłabyś się w jednym wątku tryskaniem po mnie jadem,bo ludzie pomyślą, że wszędzie mnie nie lubisz...
Alien rozumie skleroza albo problemy z pamięcią ale to nie ten wątek o stawianiu...
O stawiani u..... ostatniej kropki ...i może nie tylko...to było gdzie indziej pomyliłeś się...
Muzyczka. Ujawnia Pani no forum ogólnym treści z PRYWATNYCH KORESPONDENCJI. Zamierzam zgłosić ten fakt do administratora Forum,a innych użytkowników przestrzec przed Panią, ponieważ również mogą znaleźć się w takiej sytuacji . Są pewne granice,których się nie przekracza.
Alien...
Są to treści ogólnodostępne bo pisałeś w ogólnych o tym....co można przeczytać...
Ale przecież ja tylko produkt uboczny jestem i nic ważnego według Ciebie...