U mnie przez ponad godzinę padał deszcz, jest chłodniej i jest czym oddychać. Mam nadzieję, że i ziemia trochę nasiąknęła bo było strasznie sucho.
NOCNE GADANIE
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: NOCNE GADANIE
U mnie przez ponad godzinę padał deszcz, jest chłodniej i jest czym oddychać. Mam nadzieję, że i ziemia trochę nasiąknęła bo było strasznie sucho.
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
O, mam nadzieję,ze deszcz ze Ślaska przywędruje na wschód, bardzo potrzeba spokojnego , rzesistego deszczu. Cały ogród woła: ,, pić, pić..... ,,agunia3 pisze:Dzień dobry nocnym
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Lot przeżyłam,nawet nieźle.Na dzień dobry pilot powiedział nam że w związku z szalejącymi burzami lecimy innym korytarzem.Gdzieś tak nad granicą z Niemcami trafiliśmy dość ostrą burzę,trochę nami potrzęsło,ale na miejscu byliśmy jedyni,co wylądowali o czasie. Na płycie lotniska skwar taki,że walnęło w twarz nieźle...no cóż,zderzenie z rzeczywistością
Dzisiaj przyzwyczajam się do temperatury,ale na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić.
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
Właśnie burza się skończyła temperatura spadła, słońce za chmurami....trzeba kawusię wypić
Feli szczęsliwie wróciła ..Burza miała być nie było i opalania też ..ale jest czym oddycać ..Miłego wieczorku Wszystkim ..