Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cin, tak z tego wynika. Zresztą mój przykład jest potwierdzeniem. Jak składałam wniosek w zeszłym roku pod koniec maja, to była mowa, że czeka się około roku. Pasowało mi, ale okazało się, że czas oczekiwania skrócił się i wyjazd miał być już w lutym.
Pozdrawiam
Piwniczną znam z wycieczki jednodniowej piękne tereny,oby pogoda Asik dopisała
Gaba może ten tydzień będzie dla nas łaskawy...ja mam bardzo pracowity ale będę zerkać