Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka,fajnie że trafili w Twoje potrzeby.Kotlina Kłodzka jest piękna i tyle miejsc do zwiedzania.Polecam podróż autem jak taką możliwość macie.Na miejscu jak znalazł,a Duszniki są świetnym miejscem wypadowym...Szczeliniec,Błędne Skały,pobliski Ardspach,Góry Orlickie z cudnymi miejscami takimi jak Przłęcz Spalona,Przełęcz Różanka z pięknym widokiem na cały Masyw Śnieżnika....oj lubię te okolice.
Felice - dwa lata temu bylismy w sanatorium w Kudowie zdroju - zeszlismy wtedy polskie i czeskie Góry Stołowe, zjeździli autem wszystko w okolicy.
Nie byłismy na Śniezniku - teraz będzi okazja. Tak to piekne miejsce. Choc marzyło mi się coś nowego - jest wspaniale.
Bogutka
Bogutka Gaba moje gratulacje , szczęściary z Was.Pisze troszkę z nutką zazdrości bo i ja marzyłam o górach.Kotlina Klodzka jest piekna.Aja proponuję pojechać do Skalnego miasta.Zyczę Wam udanego wypoczynku,trafnych zabiegów,miłego towarzystwa oraz super zabawy.Krychna za 16 dni melduje się w Naleczowie Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie poświątecznie. Chwilkę nie było mnie, ale niestety wyjazd służbowy był ważniejszy a nie miałem możliwości zaglądnąć na forum. Pozdrawiam z 15 wagonu. Szalony pociąg mknie do celu, a wszystkim którzy osiągnęli stacje docelowe, życzę jak najlepszego wymarzonego przydziału i wypoczynku pozdrawiam