Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Asik, odpoczywajcie, zwiedzajcie.
Oczekującym, życzę by jutro pojawiły się przydziały zgodne z Waszymi oczekiwaniami.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
Asik odpoczywajcie - Wspaniałej Pogody Miłego wypoczynku! Widok z okna masz wspaniały, ja bym firanki na bok i bym patrzyła (w wolnej chwili)
A my dalej czekamy
Dzięki wszystkim za życzenia.Dzisiaj dzień przywitał nas śniegiem i 0 stopni.
Atinka,Gaba czekam na Wasz przydział,może wreszcie się zlitują i nie będą Was dłużej trzymać w niepewności.
Dzień dobry
Numerki spadają powoli ,ale do przodu 399
4 lata temu w Krynicy jak byłam w sanatorium 5 maja padał śnieg brrr musialm kurtkę kupić
Czekamy dalej...
Atina , miałam tak we wrześniu w 2018 roku w Muszynie. Kupowałam rękawiczki i opaskę na głowę. Kurtkę cieplejsza na szczęście miałam
Nadal czekamy na przydziały