Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim porannym NocnyM
Gorka dojechała szczęśliwie, ale wciąż czekam na nowe rewelacje po wczorajszym nieciekawym zaokrętowaniu na pokład Złocienia Może uda się zmienić kajutkę
Beti, trzymaj się.
Jest ok,zabiegi zaordynowane i ślimaczek da radę.Z koleżanką z pokoju za gwiazdy robić będą,bo są najmłodsze na turnusie
Ważne,by pogoda dopisała a reszta będzie ok.To samo w listopadzie zdecydowanie trudniejsze byłoby do przeżycia....zawsze coś optymistycznego można znaleźć.
No, przecież mówiłam, że będzie ok. Awansowały z I na IVp. A stamtąd zdecydowanie lepsze widoki Wiem coś o tym, bo też tam mieszkałam, miód i wino piłam
Oj ta Beti 3 godziny spała ...pokoje zmieniała ...chyba na lepsze widoki się przestawiała
a ja czemu...
Czemuż znów...
Ja sama...
całą robotę dziś odwalałam
ale od jutra urloppppppppppppppp