Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Nocne Gadułki Góreczko szpilki na nózie i tańcuj znów musiałam do tableteczek wrócić , ale kawusię zrobiłam i czekam na chętnych.....może ktoś się ze mną napije....albo aromat powącha pozdrawiam
Hej Góreczko w górkach Mówiłam Ci, że dopóki są mecze to chłopaki siedzą przed TV. Znam to z autopsji. Kiedyś wszystko mija, nawet najdłuższa żmija Przynajmniej na razie zaoszczędzisz na obcasikach. Pozdrawiam.
Witajcie
Ja już po kosciolku i po śniadaniu. Pada w Ustroniu deszcz.
Wczoraj ostatnie zeszłym z parkietu a dzisiaj jako jedyne z całego sanatorium byłysmy w kościele. Jednym słowem nasza szóstka jest do tańca i do różańca