Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
asiulek pisze:Ja mam ponad 40 dni......ale udzielił mi się Wasz stan ducha, już zaczynam być przejęta mam nadzieję, że będziecie się odzywać i pisać.....jak Wam tam
Zadzwonię nawet do Ciebie stamtąd ale trochę mam obaw bo ludzie mnie straszą na FB i tutaj na pw
Beti, za dużo słuchasz wiesz jakie będą warunki- rozmawiałyśmy.......a cała reszta to w dużej mierze od Ciebie zależy malkontentów omijaj tylko ci uśmiechnięci z dobrym nastawieniem dają radość . Poszukaj pozytywów....i ciesz się ,że to nie koniec świata....typu "chata za wsią"
asiulek pisze:Beti, za dużo słuchasz wiesz jakie będą warunki- rozmawiałyśmy.......a cała reszta to w dużej mierze od Ciebie zależy malkontentów omijaj tylko ci uśmiechnięci z dobrym nastawieniem dają radość . Poszukaj pozytywów....i ciesz się ,że to nie koniec świata....typu "chata za wsią"
Czytam Wasze posty i wyliczanki ile to jeszcze do wyjazdu zostało . To i ja się pochwalę NA dzień dzisiejszy to jest 48 dni. Specjalnie tym się nie przejmuję , a raczej cierpliwie czekam wiem , że mnie ta przyjemność nie minie . Czego i wszystkim życzę . Tylko jest jedno pytanie które mnie nurtuje i pozostaje bez odpowiedzi . Polańczyk czy zabrać rower , czy ktoś brał i wie jak to jest w Polańczyku z jazdą rowerem / Mam nadzieję , że w końcu w tym temacie ktoś się odezwie .