Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
AgnieszkaK
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 lip 2012 19:42
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Ale juz coraz barzdiej optymistycznie patrze na ten wyjazd;)Wręcz czuje radość...
Pozdrawiam Wszystkich:)
-
stokrotka210863
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 lip 2012 14:47
jeśli chodzi o zabiegi to mnie bardzo pomogły, rehabilitanci są wspaniali, ja miałam masaż manualny tzw suchy kręgosłupa najpierw robił go przez pierwszy tygdzień pan piotr potem pan rafał, super złote ręce bół z karku ustąpił i wreszcie zaczęłąm spać normalnie (no powiedzmy prawie) pani ewa ułozyła mi plan ćwiczeń indwidualnych i po tygodniu to ćwiczyłam już 40-50 minut i też mi to pomagało, niektórzy oszukiwali na tych ćwiczeniach ale oni oszukiwali siebie,. inni rehabilitanci sa również mili i dobrze wyszkoleni trudno wszystkich wymieniać z imion bo wymienić trzeba by wszstkich, kuchnia bardzo smaczna, choć kolacje i śniadania ubogie w warzywa typu ogórek, pomidorek bo np tylko ćwiartka pomidora ale obiady super dobre, niektórzy narzekali że małe porcje, mnie wystarczało jedynie owoce i warzywka sobie dokupowałam
także myśle że skorzystasz ale poza zajęciami to są tam nudy, nie ma nic nawet ławki z oparcie gdzie można byłoby posiedzieć zresztą opinie swoją umieściłam w opiniach o sanatorium i nie będę się powtarzać,
bławatek
prośba do ciebie zanim wyślesz post, to sprawdź w jakim jesteś temacie, bo tu odpisałaś panu, który post umieścił właśnie w opiniach o sanatorium , i czytaj kochana przed wysłaniem bo ciężko się ciebie czyta, dużo tych literówek, wiem zdażają się każdemu,
poza tym przekonujesz innych kuracjuszy do tego sanatorium, a jeszcze niedawno zadawałaś wiele pytań, na temat jak tam jest, więc wnioskuję że osobiście jeszcze tam nie byłaś, a podważasz opinie osób które tam były, to że mieszkasz w gdańsku, to nie znaczy że wiesz jak tam jest ,jak przyjdzie tam mieszkać 3 tygodnie
wg mnie zus nie powinien podpisać z tym hotelem umowy ale to moje zdanie
-
forumowicz
Masz rację pisze szybko i nie zawsze sprawdzam...poprawię się..obiecuję...
-
stokrotka210863
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 lip 2012 14:47
ale wiesz co innego jest wpaść na chwilkę i wrócić do domu, a co innego tam zamieszkać prawie na miesiąc, co tam robić popołudniami,....?a jeszcze jak nie ma pogody....?nie ma fajnej kawiarni, zresztą nie ma żadnej, są tylko knajpy z piwem, nie ma kina, biblioteki, czytelni, nic nie ma , zostaje tylko gdańsk, ale jak się pojedzie po obiedzie to można nie zdąrzyć na kolację, a panie z kuchni są przeciwne żeby koleżanka wzięła, jak się weźmie to na własną odpowiedzialnosć i ukradkiem, natomiast jak cie nie ma na obiedzie w niedziele o...to przepadł i już....kuchnia twierdzi ,że się nie należy później, nikt ci choćby drugiego wziąć nie może, troche to dziwne, bo zus płaci za cały turnus włacznie z niedzielnymi obiadami....
a pani dr - ordynator, bardzo dobry lekarz, szczegółowy i uznający dobro pacjenta, potrafiła nawet 40 minut badać, rozmawiać, naprawde super fachowiec, zrobiła nam świetny wykład na temat ćwiczeń izometrycznych
-
forumowicz
Jakie na chwilę wpadanie do sanatorium? Ja mam stacjonarne i napewno caly tydzień będę tam przebywała, dopiero w drugim tygodniu.. chcę zawieżć trochę zbędnych ciuchów do domu i wziąć mniejszą torbę.... Nic podobnego..to co pisałam to były żarty.... komu by się chciało, tak jeżdzić w te i z powrotem... Pozdrawiam
pozdrawiam