Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Entropia zgodzę sie z Orfeuszem , lekarz mogl byc mało doświadczony. Miałam podobna sytuacje z moim synkiem . Miał kilka ms i było podejrzenie opon. Lekarz w zabiegowm bardzo długo próbował sie wkluc i nie dał rady . Dopiero po jakimś czasie przyszedł drugi lekarz i zrobił zabieg. Strasznie to wspominam przynieśli mi jego na salke wymeczonego , nawet na rece nie mogłam jego wziąć . Ale dziekim temu badaniowi było wykluczone zapalenie. Wiem co Ty teraz musisz przeżywać . Raz ze masz ta niepewność to jeszcze tyle sie wycierpisz