Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jesteś na rehabilitacyjnym nie wiem zdrowotna z jakiej puli bedzie odprowadzana.Do końca turnusu jeszcze okres wypowiedzienia.?Jesli tak.to spokojnie! Okres składkowy . Potem bedziesz musiała chyba zarejestrować się w PUP .Tak myślę. ..
Orfeusz pisze:Jesteś na rehabilitacyjnym nie wiem zdrowotna z jakiej puli bedzie odprowadzana.Do końca turnusu jeszcze okres wypowiedzienia.?Jesli tak.to spokojnie! Okres składkowy . Potem bedziesz musiała chyba zarejestrować się w PUP .Tak myślę. ..
Anka1084 pisze:
Ja już nie pracowałem jak stawałem na komisję po zwolnieniu na zaś. Reh. i dali na 6 mięs. Złożyłem teraz o przedłużenie bo do roboty się raczej nie nadaje.
Paweł a wiesz że między robotą a praca jest zasadnicza różnica
Wiem a Orfeusz ja na reh i żadnych urzędów pracy, kategorycznie. Jeżeli zaś reh to niezdolny do pracy, to po co ci urząd. A zaś reh to tak jakby zwolnienie dalsze a że nie pracujesz to nie szkodzi bo zachorowała jak pracowałem jeszcze i jest ciągłość. Dobranoc