Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Heja nocne , witam Czasu nie miałam więc nie doczytałam co sie u nas dzieje.Jak ktoś czasem dysponuje o streszczenie poprosze Tak się ciesze że WAS mam
Heloł Ela jak zwykle rozmawiamy o doopie Maryni, o kubełku internetu albo czegoś pysznego i płynnego, o okablowaniu i braku zasięgu
My też się cieszymy,że jesteś
Witaj Elu My tu wakacyjnie...pitu litu o wszystkim i o niczym-albo inaczej jak to mawia Princi o....d....p.e Marynie-za przeproszeniem wszystkich ...Maryń
Princusiu świadczy, świadczy.Pewnie to patetycznie wybrzmi ale nic się nie dzieje bez przyczyny.Ja bym chyba teraz oszalała ....a tak sobie o d....pie poczytala.