Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Heloł wieczorkiem.Dziś właśnie tak mnie trochę przy pewnej okazji na wspomnienia wzięło... Oglądałam między innymi zdjęcia z Ciecha. Atinko Ciebie między innymi też...i przystojnego Bruneta z Pomorza i jakiś Andrzej tam był i jeszcze trochę ludków
Witam kogo nie witałem a Eli Kolorowych zdjęcia to zawsze pamiątka-ja niestety ich nie posiadam mam nadzieję że na tych które oglądacie ten Andrzej w miarę przyzwoicie....wygląda