Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W poniedziałek bede miała pierwszą pooperacyjna wizyte kontrolna . Z RM wyszedł niezadowalający wynik , to bedzie zależało od lekarza , czy bedzie reoperacja , czy tez bede mogła sie rehabilitować . Skierowanie mam na 8.04 , ale gdyby było cos nie tak papiry mam z sanatorium odesłać do ZUSu
Dziwne, jak leżałem po operacji kręgosłupa to na drugi dzień przyszła Piguła i pomału mnie sadzała i zaraz miałem rehabilitację. Ale to zależy pewnie od schorzenia bo różne są.
No tak ale Ty miales indywidualne ćwiczenia a w sanatorium nikt nie bedzie sie roczulal indywidualnie nad pacjentem.
Aniu myślę ze powinnaś się starać tez - poza prewencja zus - o sanatorium poszpitalne zNFZ.
Oczywiście tez nie od razu ale z takich form rehabilitacji trzeba korzystać skoro przysługują.Bardziej zasadne jest sanatorium poszpitalne NFZ. niż takie zwykle na wniosek złożony na skolioze.
Byłem w Ciechocinku na poszpitalnym turnusie, nie dość że miesiąc to jeszcze na Wielkanoc tam się załapałem. A po operacji leżałem w Ełku na rehabilitacji 1,5 mięs. Bardzo dobra rehabilitacja i tak jak napisałaś każdy miał swego rehabilitanta i ogólnie super ludzie tam pracują i bardzo ciężko się dostać. To jest dział rehabilitacji w szpitalu to znaczy oddział taki. Stawiają ludzi na nogi.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 11:09 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.