Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: ANDY12345 »

Zdania są podzielone ;) , kolorowych :)
Awatar użytkownika
Koralik_bis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2018 13:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Koralik_bis »

dani888😁 orientujesz się czy można wykupić godziny w aquaparku? czy są jakieś ograniczenia. Na ktorą stronę masz balkon na zewnątrz czy nad basenem?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Koraliku_bis , na pewno można wykupić sobie godziny w aquaparku bo wręcz do tego namawiają . Spytam jeszcze koleżankę albo w recepcji , tam bardziej pewne info . Mój balkon jest od strony basenu , jak wyjdę to mam przed sobą kwadrat czy prostokąt z połączonych budynków a w dole basen :kwiat: :D .
W ogóle to witam niedzielnie . Dziś oprócz spacerów byłam w kościółku ale stałam na zewnątrz , wolałam nie wchodzić . Dzień w miarę słoneczny , 18 st. ale w cieniu i jak zawieje to troszkę chłodno .
Wyobraźcie sobie , że muszę tu zostać o dzień dłużej , zagapiłam się i okazało się , że mój przewoźnik ma komplet na czwartek . :o Więc pognałam do recepcji , zapytać czy mogę wyjechać dnia następnego i okazało się , że i owszem . Zarezerwowałam miejsce u przewoźnika i już jestem spokojna :D . Chciałam przyjechać o dzień wcześniej a wyszło na to , że pobędę dłużej :lol: :lol: . Może to i dobrze , będę miała więcej czasu wolnego i na pakowanie się . Dziś było ważenie , schudłam ale za mało , jakieś niecałe 3 kg , dobre i to ;) . Jak wrócę do domku to też muszę spacerować więcej i poćwiczyć troszkę . Hm..dietę też trzeba jakąś utrzymać choć pewnie będzie z tym ciężko :roll: . Przyznam się , że już teraz będąc na zewnątrz chodzę w różne miejsca wokół ośrodka i ogarnia mnie jakaś melancholia :oops: . Zostaną tylko wspomnienia i może jakiś kontakt telefoniczny z kimś a jak będzie - okaże się . Trochę śmiesznie to wyglądało - w Kawiarni Pod Arkadami w ogródku pan sobie sączył piwo a prawie naprzeciwko kościół i msza . Ale ok , nie morduję Was już tym ,,serialem '' :lol: , fajnego popołudnia i pozdrawiam :serce: :kwiat: :) .
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witaj dani 888
Pozdrawiam 🖐 :) 🖐
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani jeszcze parę dni do wykorzystania zostało, nie myśl o wyjeździe - jeszcze :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dani tak Ci się spodobało, że o 1 dzień będziesz dłużej, no i dobrze bo wszystko na spokojnie. Teraz korzystaj z odpoczynku, pozdrawiam 😘❤️
Gość

Post autor: Gość »

Oj Dani, a przed wyjazdem forumowi podpowiadacze sugerowali żeby nie czekać z rezerwacją do ostatniej chwili 🤔😊. W drugą stronę też to obowiązuje 😏. Pozdrawiam i szczęśliwego powrotu życzę 🙂.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani chciała wracać tak jak przyjechała... sama ze stangretem, jak królowa :)
Gość

Post autor: Gość »

Ty możesz mieć rację😊
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: jaga167 »

Dani - Nie żałuj, że nie zmieściłaś się do tego "powozu". Ja jechałam wypełnionym w 100 proc. i było ciasno. Nawet nie chodzi o pasażerów ale bagaże po prostu się nie mieściły. Pan kierowca upychał je kolanem i czym się dało. Walizki miałam za głową bo sięgały sufitu i bałam się ,że przy hamowaniu wpadną do kabiny pasażerów. Moi współpasażerowie i kierowca byli palący, przystanków więc było sporo... Ciebie to wszystko ominie, mam nadzieję. Życzę, na koniec udanego pobytu, także udanego powrotu.
ODPOWIEDZ