Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dostałam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego do Krynicy Zdrój w listopadzie, myślicie że mogę np: we wrześniu dzwonić po zwroty, czy w przypadku szpitala to nie działa?
Nie ...! <<wika>>....jak już masz przydział w konkretne miejsce i termin wyjazdu , nie możesz liczyć na zmianę ze zwrotów....
Z pozdrowieniem............
Bardzo Ci dziekuje bardzyk2 za pomocna odpowiedz Jutro bede dzwonic moze uda mi sie cos znalesc zanim mnie w grudniu wysla bo teraz
to juz ponoc sa skierowania na pazdziernik i listopad.Pozdrowionka.....
Lidia452 dzwoń też rano około 8.30 - 9.00 ja tak w ubiegłym roku wydzwonił sobie Żegiestów Zdrój bo to wtedy rano mają te zwroty,które np.przyszły przed 15.00 dnia poprzedniego a oni ich wklepali do systemu