ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: forumowicz »

kruszynka pisze:O własnie bo bla blanie jest juz nudne ,to poranne sniadaniowe i to jesienne wierszy pisanie :oops: ;) :lol: :lol: :lol:
Może tak wyczyścić dział Na kazdy temat :? :lol: :lol: ;) i zacząć od nowa? :o :o :lol:
Oj kruszynko :oops: chyba się naraziłaś ;) :lol: :lol:
forumowicz

No i co w związku z tym (mawia moja córka) :lol: a co nie bla blanie ? Wiersze też mi się znudziły :lol: Jak bla blanie to bla blanie i koniec :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Basiu:-) do zlosliwosci:-) i falszu to juz sie przyzwyczilam :-) spoko:-)
sniadanko i tak zrobie:-) jak komus sie nie podoba to niech nie wchodzi tam:-) mnie dedykacje wierszem tez wkurzaja:-) milego wieczorku:-) Goska:-)Aha co ma ubior wspolnego ze sniadaniem to tez nie rozumiem:-) :-)
forumowicz

Stop stop Małgosiu :oops: napisałam uzywając formy żartobliwej :oops: .Nie ma powodów do takich ostrych ocen .Nie pisałam imiennie ,o swojej jesieni też ;) :lol: skrobnęłam .Jestem z tych osób co tutaj nie obrażaja innych ,tak mi się wydaje. :oops:
I nic nie mam wspólnego ze złośliwoscią ani fałszem na Ns.... to nie ten adres :kwiat: :arrow:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Pax drogie panie ,koniec gadania o likwidacji czegokolwiek :evil: :evil: :evil: Tematy nieużywane idą do lamusa ,więc nie ma o co kopii kruszyć . :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Moja babcia miała w wieku 74 lat nadal piękne stopy (przymierzała moje szpilki) mam nadzieję że i ja tak będę miała :oops: :o Bo ...nie mam zamiaru zrezygnować ze szpilek do 90-tki ;) :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Jeszcze nie wiem jak to się "nosi" po 50ce tylko przed ,ale to dużo się przecież nie zmienia ,buty na wysokim obcasie,pończochy itp :lol: no nie codziennie !!! Oczywiście nie na targ i do garów,ale pamiętać o tym należy że od czasu do czasu tak kobieta winna się nosić :lol: :roll: :lol:
forumowicz

Atino a kto by chciał czyścić takie tamaty . ;) :) Trzeba na zarty patrzeć jak na żarty .Zbyt poważne jest zycie :(
Pozdrawiam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A ja lubię zjeść śniadanie w Waszym towarzystwie ....czytam Wasze wiersze ..i kocham swoje 50 plus :lol: :lol:
i jak pisała Atinka samonośki też lubię ...o szpileczkach nie wspominam bo ja z metra cięta więc jak mawia Biedroneczka nawet przy patelni i w fartuchu stoję w szpilkach :roll: :lol: :lol: Cudownego dnia ..
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Oj zeszlyscie na temat - troszke oscienny - powiem wam ze ja tez nosze szpilki :lol: tylko ze w torebce i to ze dwa numery za male ;) jak ktos zainteresowany moimi lapciami to mowie ze mam :!: bo nozki sie zmeczyly - :D i pokazuje zawartosc torebki - wazne zeby bylo wygodnie- pozdrawiam wszystkie Panie w szpilkach :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ