WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: rak1946 »

Szpital uzdrowiskowy profil reumatologia 3 numerki w dół na dzien dzisiejszy ktory ma sie ku koncowi ,bo nfz wielkopolsli pracuje do 16-tej numer 225 życzę milego wekkendu :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

A mój numerek to 48190. Nieżle! :D Ale patrząc kiedy dostałam pismo z datą wystawienia na 31.03 to zeszło 900 numerków przez 10 dni. :D Oby tak dalej! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maluszek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2015 10:16
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: maluszek »

Hana51 w Wielkopolskim tak jest, że właściwie nieważne w jakim tempie spadają numerki ,bo i tak na końcu dostaje się po tylu miesiącach jak było napisane w piśmie (+- miesiąc). Doszłam do takich wniosków obserwując moją drogę. Mimo że zimą bardzo przyspieszyło to kiedy już doszłam do ok. 500-tnego numeru i bałam się ,że pojadę wcześniej niż planowałam ,to przez 1,5 tygodnia nie spadłam nawet o jeden numer. W ostateczności dostałam dokładnie po 17 miesiącach (jak było w piśmie)
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to super. :D :D Bo po obliczeniu wychodzi mi 17 m-cy na lipiec 2016. :D :D :D Nie mam wielkiego doświadczenia bo byłam tylko raz w sanatorium. I zgadza się że po 17 miesiącach od oddania wniosku dostałam przydział. :D
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

maluszek pisze:Hana51 w Wielkopolskim tak jest, że właściwie nieważne w jakim tempie spadają numerki ,bo i tak na końcu dostaje się po tylu miesiącach jak było napisane w piśmie (+- miesiąc). Doszłam do takich wniosków obserwując moją drogę. Mimo że zimą bardzo przyspieszyło to kiedy już doszłam do ok. 500-tnego numeru i bałam się ,że pojadę wcześniej niż planowałam ,to przez 1,5 tygodnia nie spadłam nawet o jeden numer. W ostateczności dostałam dokładnie po 17 miesiącach (jak było w piśmie)
Hej, potwierdzam. Ja składałam wniosek w grudniu 2013r a przydział dostałam tak jak było napisane w piśmie czyli po 17 miesiącach. Wyszło, że jadę w maju tego roku. Pozdrawiam oczekujących i życzę fajnych przydziałów. :kwiat:
JankaR
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 16:35
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: JankaR »

zapytanie do Iwon 28 ,czy masz już skierowanie,a jeżeli tak to który numer miałaś w momencie przydziału.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

JankaR pisze:zapytanie do Iwon 28 ,czy masz już skierowanie,a jeżeli tak to który numer miałaś w momencie przydziału.Pozdrawiam :kwiat:
Witaj, tak mam już skierowanie. Dostałam je przy numerze 363 profil laryngologia. Pozdrawiam :kwiat:
JankaR
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 16:35
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: JankaR »

iwon28 pisze:
JankaR pisze:zapytanie do Iwon 28 ,czy masz już skierowanie,a jeżeli tak to który numer miałaś w momencie przydziału.Pozdrawiam :kwiat:
Witaj, tak mam już skierowanie. Dostałam je przy numerze 363 profil laryngologia. Pozdrawiam :kwiat:
Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Ja mam pulmonologię dzisiaj numer 2700.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To Ty masz pulmonologię jak ja Janeczko. :kwiat: I numerek już nie wysoki. :D Pewnie już za jakiś miesiąc półtora dostaniesz przydział. :D Ciekawe dokąd Cię nasz kochany NFZ wyśle. :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Numerki spadają po jednym ale to już coś ,,, :) reumatologia 331 .... :)
ODPOWIEDZ