Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Szpital uzdrowiskowy profil reumatologia 3 numerki w dół na dzien dzisiejszy ktory ma sie ku koncowi ,bo nfz wielkopolsli pracuje do 16-tej numer 225 życzę milego wekkendu
A mój numerek to 48190. Nieżle! Ale patrząc kiedy dostałam pismo z datą wystawienia na 31.03 to zeszło 900 numerków przez 10 dni. Oby tak dalej! Pozdrawiam
Hana51 w Wielkopolskim tak jest, że właściwie nieważne w jakim tempie spadają numerki ,bo i tak na końcu dostaje się po tylu miesiącach jak było napisane w piśmie (+- miesiąc). Doszłam do takich wniosków obserwując moją drogę. Mimo że zimą bardzo przyspieszyło to kiedy już doszłam do ok. 500-tnego numeru i bałam się ,że pojadę wcześniej niż planowałam ,to przez 1,5 tygodnia nie spadłam nawet o jeden numer. W ostateczności dostałam dokładnie po 17 miesiącach (jak było w piśmie)
No to super. Bo po obliczeniu wychodzi mi 17 m-cy na lipiec 2016. Nie mam wielkiego doświadczenia bo byłam tylko raz w sanatorium. I zgadza się że po 17 miesiącach od oddania wniosku dostałam przydział.
maluszek pisze:Hana51 w Wielkopolskim tak jest, że właściwie nieważne w jakim tempie spadają numerki ,bo i tak na końcu dostaje się po tylu miesiącach jak było napisane w piśmie (+- miesiąc). Doszłam do takich wniosków obserwując moją drogę. Mimo że zimą bardzo przyspieszyło to kiedy już doszłam do ok. 500-tnego numeru i bałam się ,że pojadę wcześniej niż planowałam ,to przez 1,5 tygodnia nie spadłam nawet o jeden numer. W ostateczności dostałam dokładnie po 17 miesiącach (jak było w piśmie)
Hej, potwierdzam. Ja składałam wniosek w grudniu 2013r a przydział dostałam tak jak było napisane w piśmie czyli po 17 miesiącach. Wyszło, że jadę w maju tego roku. Pozdrawiam oczekujących i życzę fajnych przydziałów.
To Ty masz pulmonologię jak ja Janeczko. I numerek już nie wysoki. Pewnie już za jakiś miesiąc półtora dostaniesz przydział. Ciekawe dokąd Cię nasz kochany NFZ wyśle.