Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem , za kawusie dziękuję bardzo potrzebna Z ryneczku już wróciłam zieleniny i padliny nakupiłam, teraz do garów marsz ale najpierw troszkę przyjemności przy kawusi .Do kawencji placek zostawiam tylko uważajcie bo jeszcze cieplutki Milutkiego spokojnego letniego dzionka życzę
A ja Was pozdrawiam od naszego Asiulka.Tancuje już zupełnie nieźle,a chodzi też dobrze.Dziś imprezka była u niej,jutro na poranną kawusię całe towarzystwo przybywa do mojego ogródka.