Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elik11 pisze: 15 lip 2023 17:04
A ja z mężem czekam na decyzje balneologa, skierowanie wystawione 9 czerwca, zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam Wszystkich w upalny dzień
No i dostaliśmy z mężem numerki do "poczekalni", to jest 5158, czekamy dalej... pewno przypadnie jak po kolei ti zima: styczeń - luty. Tak nie bardzo lubię zimą wyjeżdżać.
Do teraz numerek nam sie nie zmienił, jak to teraz jest?
Witam oczekujących.Dziś w przeglądarce skierowań pojawiła się informacja o zakwalifikowaniu na leczenie sanatoryjne,jestem w kolejce na przydział i mam obecnie numer około 6850.Czas oczekiwania na wyjazd około 7 miesięcy od daty wpływu skierowania.Jak nic wychodzi luty,pozdrawiam oczekujący