Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Super, bo jeszcze lato. Tylko cieszyć się. Byłam w Amerpolu 11 lat temu też latem, przełom lipca sierpnia. Może i szanty będą na dole cypelka, tam ustawiali scenę w sezoniet i były koncerty, tam i jest plaża ( ale i bliżej na opalanie można dojść za kaplicą, gdzie wypływają statki rejsowe i opalać się), popływać na łódce polecam, pozwiedzać zaporę i okolicę, z zakapiorami bieszczadzkimi różne spotkania bywają. A i może jest jeszcze przy głównej ulicy w kawiarence karaoke, czy też powyżej sanatorium koncerty po prawej. Życzę wspaniałego pobytu i udanych spacerów. Proszę za daleko nie wchodzić w pobliskie lasy, za grzybami czy na spacery, bo straszą, że można niedźwiedzia spotkać...hi.. żartuję, ale tak mówią miejscowi, że spotykali...
Wszystkiego dobrego życzę, udanej rehabilitacji. Serdecznie pozdrawiam.
Również byłam w Amer Pol.
Pierwszy raz z Zus-u....potem drugi i trzeci prywatnie.
Polańczyk piękna miejscowość.
Samo Uzdrowisko Amer Pol klasa.
Czysto, serdecznie, dobre zabiegi i dobre jedzenie.
Wieczorki taneczne w Atrium na przeciwko.
Polecam, będzie Pani zadowolona
Witam
komisję miałam w grudniu 2022 r. uprawomocniło się w styczniu 2023 r. a dziś zawiadomienie o skierowaniu od 16 sierpnia do Atrium w Polańczyku.
Pozdrawiam grupę
Dzień dobry!wczoraj miałam telefon z zus. Zadałam pytanie na zus pue sprawie wyjazdu niestety nie będzie wcześniej jak ok 8 m-cy od decyzji orzecznika. Miejsca rozdziela Warszawa i ile w danym zusie dostaną miejsc to tak dzielą. W pierwszej kolejności dostają osoby co są na świadczeniach więc z mojej dedukcji wychodzi taki termin oczekiwania ja pracuję. No trudno trzeba czekać oczywiście zus Rybnik. Pozdrawiam grupowiczow Ewa
Ewa mi powiedzieli w lutym rok, złożyłam mimo wszystko podanie o wakacje, bo pracuje w szkole o w czerwcu dostałam telefon, że od 21 Amerpol w Polańczyku
ewa392 pisze: 05 lip 2023 04:52
Dzień dobry!wczoraj miałam telefon z zus. Zadałam pytanie na zus pue sprawie wyjazdu niestety nie będzie wcześniej jak ok 8 m-cy od decyzji orzecznika. Miejsca rozdziela Warszawa i ile w danym zusie dostaną miejsc to tak dzielą. W pierwszej kolejności dostają osoby co są na świadczeniach więc z mojej dedukcji wychodzi taki termin oczekiwania ja pracuję. No trudno trzeba czekać oczywiście zus Rybnik. Pozdrawiam grupowiczow Ewa
Witam z tą pierwszą kolejnością to chyba niekoniecznie ....jestem właśnie na świadczeniu i 10 maja wysłałam dokumenty o prewencję rentową, ponieważ przy okazji komisji w sprawie świadczenia nie było żadnej wzmianki o rehabilitacji tak więc dokumenty złożyłam sama i od tego czasu czyli prawie dwa miesiące nie otrzymałam żadnej odpowiedzi czy zasadna jest ta rehabilitacja czy nie . Wysłałam z profilu PUE (30 czerwca )pytanie co z moim wnioskiem i do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi. A czas ucieka ....
Pozdrawiam
Witam, wszystko tam jest niestety bardzo opóźnione . I długo trwa.....nie tak jak kiedyś, ponoć brak lekarzy orzeczników i dużo zgłoszeń. ...
Trzeba spokojnie czekać i nie denerwować się... Choć łatwo to mówić czy pisać. Eh....
Serdecznie pozdrawiam...