Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
W dniu wczorajszym spadek o 45.
W miesiącu listopadzie zeszło 1290.
Obecny mój numer 58917.
Podsumowanie miesiąca listopada zrobione.
Mam nadzieję,że grudzień będzie lepszy.
Życzę pogodnego dnia
Witam szanownych kuracjuszy-kolejkowiczów w 1 dzień grudnia. W Poznaniu jak przystało na grudzień pierwszy raz poprószyło śnieżkiem. Wczoraj wieczorem był numer 62305a dziś 62098. Chyba w NFZ robili nockę i dlatego tyle zeszło.Pozdrawiam i życzę milego dnia i miesiąca bo jeszcze trochę i zacznie się świąteczne szaleństwo.
Ja zadowolona będę,jak "spadnę" poniżej 100 000.Mam nadzieję,że nastąpi to w grudniu.Na dworze pięknie,biało,czyściutko i mrozik słaby 0,5 st.Pozdrawiam oczekujących w kolejce.
Witam
Daleka droga do tego 2019 roku ile ten pociąg
musi brnąc po tych szynach aby dojechać do celu
kolejna przesiadka wagon nr 19 jestem pasdarzerem 74148
i imprezka do rana
A ja zaskoczę was wszystkich. Opolski NFZ w miesiącu listopadzie wysłał na kurację aż 264 osoby (reumatologia). Średni miesięczny spadek w okresie od kwietnia do października to ok. 700 skierowań. Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać i chyba śmiać się z tego powodu, bo szkoda zdrowia żeby się denerwować.
A ja zaskoczę was wszystkich. Opolski NFZ w miesiącu listopadzie wysłał na kurację aż 264 osoby (reumatologia). Średni miesięczny spadek w okresie od kwietnia do października to ok. 700 skierowań. Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać i chyba śmiać się z tego powodu, bo szkoda zdrowia żeby się denerwować.