Przyjaciel.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Przyjaciel.....

Post autor: forumowicz »

Dziękuję ale ta marka i tym bardziej ten model nie wchodzi w grę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

blondi pisze:Dziękuję ale ta marka i tym bardziej ten model nie wchodzi w grę :lol: :lol: :lol:
czemu ,,za duzy dla ciebie ? :lol: :lol: spoko ty wysoka wiec sie przyzwyczajsz :lol: :lol: :lol:
forumowicz

BEZ KOMENTARZA.....MANY :shock:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.....Dobrze jeśli dane jest nam spotkać na swojej drodze ludzi odbierających na tych samych falach ....Ja to chyba mam szczęście ....mam wspaniałych przyjaciół ...
Mam kogoś kto daje mi siłę ,kto dodaje mi skrzydeł ....A jeżeli moi Przyjaciele Chcą jeszcze spędzić że mną czas ...to chyba nie jestem aż taka beznadziejna ;) ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

......................" Gdyby można było wyjąć z siebie szczęście położyć sobie na dłoni i podarować przyjacielowi........znikła by z serca męcząca bezsilność.".... i słowo ...DLACZEGO :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Przyjaciel rozjaśnia nam ciemne dni, przyjaciel którym jesteś ty... :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry.............. :kwiat:
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:

Przyjaciel, to promień Miłości,
który rozświetla samotność...
Przyjaciel, to źródło Nadziei,
która orzeźwia na pustyni zwątpienia
Przyjaciel, to pokarm Wiary,
która daję siłę, by wciąż powstawać,
żeby innym dawać Miłość i Przyjaźń,
Dobro i Piękno, Szczęście i Sens Życia........................................*many* :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

Bywają ludzie, którzy pojawiają się w naszym życiu na chwile. Często jednak taka chwila wystarczy, by pozostali w naszym :serce: na zawsze.
Ile szczęścia jest w spotkaniu :kwiat:.... Ile w dobrym, ciepłym słowie, Ile dać nam może cud przyjaźni :serce:
Dobry Przyjaciel jest Ci oddany On nigdy Tobie nie zada rany, bo On uczucia Twoje szanuje, gdy Cię coś boli, On sam ból czuje....
Przyjaciel to ten, który przychodzi, * kiedy cały świat odchodzi :kwiat: :serce:
forumowicz

Tak bardzo pragnę dać Ci świat , gdzie wszystko jest możliwe , gdzie nikt nie liczy dni i lat, a proste drogi, są właściwe. Słońce tam świeci, kiedy chcesz , a kiedy pragniesz - deszczyk pada, gdzie nie ma bólu, ani łez i nie ma z czego się spowiadać. Lecz cóż ja mogę, chociaż chcę i choć się bardzo staram, mam tylko przyjaźń więc jak chcesz, w najszczerszym darze Ci ją składam :D .
forumowicz

Basiu piękne ,bardzo,.... dzięki :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ