ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: berbla65 »

Kolejka się rozpędza- dziś spadło 498 ,, oczek" I tym samym jestem posiadaczką czterocyfrowego numeru - 9 971 :) pozdrawiam oczekujących :kwiat:
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11

Post autor: olikkk »

U mnie już wszystko jasne :)
Wczoraj wieczorem 1677, a dziś dostałem przydział do Inowrocławia Sanatorium Modrzew , z czego bardzo się z mężem cieszymy :D
Byliśmy 7 lat temu w Inowrocławiu, ale w Kujawiaku i to w porze późno jesiennej, więc bardzo nas cieszy obecny wyjazd w porze prawie letniej :D
Teraz jeszcze poczytam co piszą o tym sanatorium, ale nie jesteśmy wymagający i nam się zawsze podoba, byle pora roku była przyjazna ;)
Życzę wszystkim zadowolenia z przydzielonych terminów i miejsc uzdrowiskowych :serce:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Dagna »

Modrzew dobry przydział - weźcie tylko jakieś stare kąpielówki na ten ich basen bo to siarkowo solankowy i zniszczy.
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki Dagno :serce:
Właśnie zdarzyłam już doczytać ;)
Niestety opinie nie są specjalnie zachęcające...
Czy masz może lepsze zdanie, żeby nas nieco pocieszyć w sprawie Modrzewia w Inowrocławiu?
Będę wdzięczna :kwiat:
Awatar użytkownika
Stanleyy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2022 17:42
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Stanleyy »

Dzień dobry;
10 lutego otrzymałem skierowanie do sanatorium ZNP w Nałęczowie . Okres oczekiwania od daty wpływu wniosku do śląskiego NFZ , a dniem otrzymania skierowania wyniósł 12 miesięcy . Początkowo miałem nr 72 tys. z kawałkiem . Jestem pozytywnie zaskoczony , że tak szybko dostałem skierowanie .
Okres oczekiwania prognozowany wynosił 25 miesięcy . Profil leczenia na który zostałem zakwalifikowany to kardilogia-nadciśnienie .
Pobyt w sanatorium zaczynam 4 kwietnia . Pozdrawiam wszystkich oczekujących . ;)
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

olikkk pisze: 28 lut 2023 10:21 U mnie już wszystko jasne :)
Wczoraj wieczorem 1677, a dziś dostałem przydział do Inowrocławia Sanatorium Modrzew , z czego bardzo się z mężem cieszymy :D
Byliśmy 7 lat temu w Inowrocławiu, ale w Kujawiaku i to w porze późno jesiennej, więc bardzo nas cieszy obecny wyjazd w porze prawie letniej :D
Teraz jeszcze poczytam co piszą o tym sanatorium, ale nie jesteśmy wymagający i nam się zawsze podoba, byle pora roku była przyjazna ;)
Życzę wszystkim zadowolenia z przydzielonych terminów i miejsc uzdrowiskowych :serce:
Gratuluję przydziału 👍a w jakim terminie otrzymaliście przydział? Pozdrawiam :kwiat:
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję berbla :)
Jedziemy od 31 maja do 21 czerwca :)
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Witajcie...styczeń zakończyłam z numerem w przeglądarce 18105 a dziś koniec lutego jest 10512 a więc ogromny spadek bo aż o 7593 ten pociąg pędzi jak szalony :o :o :o
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj,pędzi Pendolino dziś mam n7mer 9 647 :D pozdrawiam :kwiat:
Heavy
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2022 11:28

Post autor: Heavy »

No i stało się, wczoraj 1200, dzisiaj przydział do Szczawnicy , Nauczyciel , w sumie to jestem zadowolony, termin od 12 czerwca czyli dlugie dni, sporo możliwości spacerów w górach, może jakieś koncerty
Ciekawy jestem ocen ośrodka, jakie ceny za parking, no i wszystkie informacje które się mogą mi przydać , z góry dziękuję 😊
ODPOWIEDZ