ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Wczoraj wieczorem 1677, a dziś dostałem przydział do Inowrocławia Sanatorium Modrzew , z czego bardzo się z mężem cieszymy
Byliśmy 7 lat temu w Inowrocławiu, ale w Kujawiaku i to w porze późno jesiennej, więc bardzo nas cieszy obecny wyjazd w porze prawie letniej
Teraz jeszcze poczytam co piszą o tym sanatorium, ale nie jesteśmy wymagający i nam się zawsze podoba, byle pora roku była przyjazna
Życzę wszystkim zadowolenia z przydzielonych terminów i miejsc uzdrowiskowych
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Właśnie zdarzyłam już doczytać
Niestety opinie nie są specjalnie zachęcające...
Czy masz może lepsze zdanie, żeby nas nieco pocieszyć w sprawie Modrzewia w Inowrocławiu?
Będę wdzięczna
- Stanleyy
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 18 sty 2022 17:42
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 1 raz
10 lutego otrzymałem skierowanie do sanatorium ZNP w Nałęczowie . Okres oczekiwania od daty wpływu wniosku do śląskiego NFZ , a dniem otrzymania skierowania wyniósł 12 miesięcy . Początkowo miałem nr 72 tys. z kawałkiem . Jestem pozytywnie zaskoczony , że tak szybko dostałem skierowanie .
Okres oczekiwania prognozowany wynosił 25 miesięcy . Profil leczenia na który zostałem zakwalifikowany to kardilogia-nadciśnienie .
Pobyt w sanatorium zaczynam 4 kwietnia . Pozdrawiam wszystkich oczekujących .
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
Gratuluję przydziałuolikkk pisze: 28 lut 2023 10:21 U mnie już wszystko jasne![]()
Wczoraj wieczorem 1677, a dziś dostałem przydział do Inowrocławia Sanatorium Modrzew , z czego bardzo się z mężem cieszymy![]()
Byliśmy 7 lat temu w Inowrocławiu, ale w Kujawiaku i to w porze późno jesiennej, więc bardzo nas cieszy obecny wyjazd w porze prawie letniej![]()
Teraz jeszcze poczytam co piszą o tym sanatorium, ale nie jesteśmy wymagający i nam się zawsze podoba, byle pora roku była przyjazna![]()
Życzę wszystkim zadowolenia z przydzielonych terminów i miejsc uzdrowiskowych![]()
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Ciekawy jestem ocen ośrodka, jakie ceny za parking, no i wszystkie informacje które się mogą mi przydać , z góry dziękuję