Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lat temu naście założyłam temat 'zwroty'' i jak czytam warto było
Dziewczyny życzę udanej kuracji że zwrotów w Świnoujściu
A i przyszłym osobom które z tej formy skorzystają.
Magda50 na pewno była by dobra ekipa, ale wiem, że w listopadzie też będzie fajna ekipa w Świnoujściu złożona ze stałych bywalców tego uzdrowiska. Dlatego też muszę ten zwrot koniecznie wydzwonić.
Mógł bym być Waszym przewodnikiem po Świnoujściu, bo poznałem je dobrze i czuję się tam jak u siebie w domu.
Niestety terminy pobytu nie zawsze da się dopasować, żeby stworzyć dobrą ekipę
Udało nam się to z Gienią w lutym 2020 i było super. Może kiedyś uda się to powtórzyć, bo dla takiego towarzystwa warto się trochę natrudzić i coś wykombinować. Pozdrawiam
Atina pisze: 06 paź 2020 10:14
Lat temu naście założyłam temat 'zwroty'' i jak czytam warto było
Dziewczyny życzę udanej kuracji że zwrotów w Świnoujściu
A i przyszłym osobom które z tej formy skorzystają.
My jesteśmy ze zwrotów już trzeci raz, odkąd dowiedziałam się że jest taka opcja.
Super rozwiązanie i wszystkim polecam, ponieważ jest też wybór miejsca nie tylko terminu
Też byłam ze zwrotu dwa razy ,. odkąd tak jak Ty , dowiedziałam się o takiej możliwości . Pojechałam tam , gdzie chciałam kolejny raz też będę dzwonić ..
Osoby pracujące mają niestety nieco trudniej , wyjechać w tak krótkim czasie .
GIENIA pisze: 06 paź 2020 17:14
Też byłam ze zwrotu dwa razy ,. odkąd tak jak Ty , dowiedziałam się o takiej możliwości . Pojechałam tam , gdzie chciałam kolejny raz też będę dzwonić ..
Osoby pracujące mają niestety nieco trudniej , wyjechać w tak krótkim czasie .
Można mniej więcej zaplanować czas na urlop i tydzień wcześniej zadzwonić o zwroty, zwykle do tygodnia już bywa wyjazd, tyle że teraz trzeba ciut dołożyć z powodu kovidu ...
Ja wyjechałem równo tydzień od wykonania telefonu w kovidzie
Właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z NFZ w sprawie zwrotu i dostałem propozycję do Mewy w Kołobrzegu od 15 października z pulmonologi.
Odmówiłem, bo 18 jadę do Kołobrzegu komercyjnie i pani kazała dzwonić po 15 października, żeby wyjechać w końcówce października lub początek listopada.
Także NFZ Łódź posiada wolne miejsce do Mewy w Kołobrzegu.
Ja zaczynam polowanie po 15.10.2020 r. Pozdrawiam