Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Będę składać tylko muszę tam do Nich podjechać dowiedzieć się co i jak co potrzebne jak załatwiać itp bo szczerze nic jeszcze nie wiem To wszystko dla mnie to jak na dzień dzisiejszy Czarna Magia
Witam.Muszę się pochwalić,w grudniu składałam wniosek wraz z całą dokumentacją o sanatorium z ZUS-u,18 stycznia odbyła się komisja zaocznie,a dzisiaj dostałam listem poleconym wiadomość ''stwierdzono potrzebę rehabilitacji''.Teraz pozostało mi tylko czekać.
Ja składałam we wrześniu 2023 wniosek w październiku dostałam pismo z ZUS o konieczności rehabilitacji.
15 Stycznia 2024 listonosz zawitał że skierowaniem na 22.03.2024.
Witam . Czy warto się odwoływać po odmowie przyznania wyjazdu na prewencję rentową ? Czy ponownie składać wniosek po jakimś czasie ? Jakie macie doświadczenia w tym temacie ?
Byłem już 3 razy , to pierwsza moja odmowa . ZUS Warszawa.
Ja za jakiś czas bym złożyła ponownie odwołanie się to strata czasu i nerwów. Lepiej w tym czasie rozbierać dokumentacji medycznej na świeżo może wniosek od innego lekarza.