Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosiu to masz numerek zbliżony do mojego tylko Ja mam profil leczenia Nadciśnienie i Kardiologia tym razem , poprzednio miałam Reumatologia , być może dostaniemy przydziały w tym samym czasie Olikkk w tym sęk że mnie najbardziej pasowało by jechać na przełomie lipca i sierpnia i miałam zamiar wtedy dzwonić o zwroty ale wygląda na to że wcześniej jakiś przydział dostanę.
Hejka, tydzień kończę z numerem 2012 - spadło przez tydzień 1796 Reumatologia oczywiście ciekawe czy gdy dostanę przydział to będę zadowolona z miejsca przydziału bo termin będzie OK. Nie jestem wybredna ale Ustroń i Goczałkowice to bym nie chciała dostać no ale to nie koncert życzeń pozdrawiam