Marzy mi sie kulig taki super z pochodniami .
I to kameralny

No szkoda, że z nami nie jedzieszGIENIA pisze: 03 gru 2023 17:02 Tak Was czytam i .....![]()
Każdy jedzie swoją paczką , ale na miejscu wszyscy się poznacie i na pewno wiele chwil spędzicie razemoczywistą oczywistością jest , że każdy będzie spędzał czas tak jak lubi , ale na pewno Wasze drogi niejednokrotnie się skrzyżują
tego Wam życzę .... z całego
![]()
Nie można negować , że ktoś mało czasu spędza aktywnie , , bo być może Jego stan zdrowia na więcej mu nie powala , nie można też negować , że ktoś spędza czas zbyt aktywnie , widocznie tak lubi , Jego sprawa![]()
Każdy z nas , z Was jest inny , szanujmy zatem upodobania i pomysły na spędzanie pobytu w ośrodku innych osób![]()
Nie należy szukać przedwcześnie wad w zachowaniu innych , bo tam , na miejscu , sytuacja zweryfikuje Wasze zachowania![]()
Czasami planujemy spędzac czas inaczej , a coś lub ktośbędzie posiadał taką moc , że zmieni Wasze plany
![]()
Gdybym ja jechała , chętnie spędzałabym czas i z paniami i z panami .... choćby tylko śmiejąc się i żartując przy stolikach stołówkowych , lub korytarzach zabiegowych .a może i na parkieto , czy pokojo terapiach
![]()
, bo z łazikowaniem po śniegu , to u mnie słabo
![]()