Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tosia trzymam kciuki z całych sił Stawałam 2 razy na komisje, nie byłam ani dnia na zwolnieniu i ...daw ray pojechałam. Życzę z całego serca ludzkiego orzecznika, bo od niego wszystko zależy Pozdrawiam
no niestety, tym razem moja praca umysłowa nie uprawnia mnie do prewencji rentowej z zus. Za lekką mam pracę? skoro "biurwy" nie moga dostac sanatorium, to chyba tez nie powinny odprowadzac składek. sory kochani, ale było jeszcze więcej takich kwiatków od sławnej pani orzecznik (czarna postac tut. zusu), nie mam nastroju by teraz to opisac...dzieki za kciuki....
No to kicha , ale nie można się poddawać, skoro lekarz wystawia wniosek to musi mieć podstawy. Trudno cokolwiek radzić, ale myślę że za jakiś czas trzeba ponowić wniosek, może trafisz na ludzkiego orzecznika? A nawiasem mówiąc to jakie województwo ma tak nieprzychylnych wręcz nieludzkich orzeczników??
Pozdrawiam
odczekać 2-3 miesiące i ponownie składać ,może trafi się w końcu człowiek w ZUS
Polska rzeczywistość .Wczoraj w programie P.Jaworowicz było o ZUS a konkretnie o cofaniu świadczeń .
To-siu1, dziwny powód nieprzyznania sanatorium, jeden jak i drugi.
W grudniu wysłałam wniosek o prewencję, nie będąc na L4, ani jednej godziny. Zostałam zaproszona na komisję w styczniu, bez problemu przyznano mi sanatorium, mimo że .....pracuję w umysłowo. Oczywiście pani Orzecznik to zanotowała, ale nic to nie zmieniło.
aqula pisze:To-siu1, dziwny powód nieprzyznania sanatorium, jeden jak i drugi.
W grudniu wysłałam wniosek o prewencję, nie będąc na L4, ani jednej godziny. Zostałam zaproszona na komisję w styczniu, bez problemu przyznano mi sanatorium, mimo że .....pracuję w umysłowo. Oczywiście pani Orzecznik to zanotowała, ale nic to nie zmieniło.
Powodzenia następnym razem
nie wiem agula czym kieruje sie pani orzecznik, nic to, chyba mnie uzdrowiła a ja naciągam biedny ZUS po 30 latach pracy ( w tym połowa cieżka- fizyczna).
Pozdrawiam.