Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystko zależy od tego kto, czym i w jakim celu mnie chce przywiązać.
Doceniam sprzeczności jak wolność i przywiązanie, żart i powagę, światło i ciemność... niech się plecie, niech się plecie, bo najgorsze jest trwać w jednym, tym samym przeświadczeniu, że jest tylko jedna, jedyna droga.
To ja chyba nie jestem kobietą
Z moich doświadczeń wynika, że to nie ma nic wspólnego z płcią, a charakterem człowieka. Mężczyźni też potrafią być pamiętliwi i jak się uczepią jednego błędu, który człowiekowi się zdarzyło popełnić, to nie idzie ich przekierować na inny tok myślenia.
Poza tym tak długo to jeszcze nie żyłam, w tym wcieleniu.