Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie Mareczki
Ewuniu nie dawaj się choróbsku... dużo, dużo wit.C postawi Cię na nogi ...wiem co mówię, to od jakiegoś czasu mój jedyny skuteczny sposób na przeziębienie
Grażynko po trzech latach wreszcie finał,jutro soczki pójdą w ruch Trochę się pouczyłam w myśl dewizy organ nie używany zanika Biedroneczko a co jeszcze bo ja C-1000 i nadal z nocha jak z kranu
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam TB-niestety wszystko co dobre szybko się kończy-ale na pociechę powiem Ci że zawsze można to powtórzyć-Pozdrawiam i łagodnego przejścia do szarej rzeczywistości życzę