Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
danusia64 pisze:Ja ,jak się będę wybierać to sanatorium,to już bez żadnych książek....ani tych w plastikowym opakowaniu,ani w szklanym
Dość się już w życiu naczytałam........rożności ......wystarczy
Teraz,to jak przystało na babcię ......zabiorę sobie termoforek,różaniec i kocyk oczywiście co by nie zmarznąć
Może jeszcze coś mi się uda wymodlić na starość
coś mi się zdaje, że do tej modlitwy wieczornej towarzystwo by się znalazło. Nie wiem czy każdy lubi z termoforu, ale można się przełamać w sumie to fajny pomysł, można takie rozgrzeszenie sobie zrobić z wieczora. Danusia zaczyna pierwsza modlitwę, ktoś musi być pierwszy...
.. a co to jest TERMOFOR czy to jest coś do jedzenia czy picia a może do ubrania ??
Za cholerę nie kumam co to jest !!
Muszę sprawdzić w internecie .......