SPOTKANIE FORUMOWE SINGLI

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: SPOTKANIE FORUMOWE SINGLI

Post autor: andrzej1955 »

Witam,dorzucę swoje trzy grosze po przeczytaniu waszych wpisów-miało być tak fajnie i w dobrej atmosferze a tu roznosi się smrodek-nie mam zamiaru dociekać kto z kim i dlaczego :!: ciekawe ile jeszcze dorzucicie do...PIECA :!: :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hipokrycie...cały Ty...
Andrzeju. Częściowo racja. Ale nie możemy każdego problemu zamiatać pod dywan aby " nie psuć" atmosfery
Myślę, że ten konkretny tematwyczerpaliśmy.
Wracajcie do pierwotnej dyskusji związanej bezpośrednio z tytułem :P .
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Florka kiedy i gdzie kolejne spotkanie ? :) powracając do tematu :roll:
forumowicz

Atinko ja z takimi ludźmi jak we Wrocławiu zawsze i wszędzie...Coś się zapewne urodzi. Na wiosnę...To co już wiem, to, że będę w Polanicy w pierwszym tygodniu kwietnia. Ale chętnie zobaczę coś nowego. Może zabłysnę potem na Fotozagadkach.😁
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Hej..hej..jak to gdzie ???i kiedy???? Padło na Kołobrzeg...wstępnie bez określenia czasu...ale jak będą zmiany miejsca to i tak dojadę aby się spotkać...i z tymi z którymi wspaniale spędziłam czas we Wrocku i byc może z nowymi Osobami.....pozdrawiam Wszystkich z Forum NS a szczególnie Tych Których przyjemnośc miałam poznać osobiście.. :serce: :serce:
forumowicz

beatricze pisze: 23 lis 2018 08:13 Witajzda_rek1 tylko ty mnie rozbaeiadz kiedy odpowiadasz. A pozostali tylko inteligentnie atakują. Cóż to pokazuje ile miłości jest w przyjęciu nowej osoby na forum a już myslacej konstruktywne to strach się bać. Ten miód wynika z poprzednich wypowiedzi na moje posty. A teraz może coś z polityki to tak jak gość z PiS i PO mogę się nie zgadzać z jego poglądem ale no właśnie nie będę go obraża. Jak łatwo się zapomina co pisało się parę tyg temu warto to zrobic i no właśnie....
Pozdrawiam
Witaj beatricze, Sama Widzisz ile ładu i spokoju do dyskusji wnosi szacunek do Innych Ludzi, zamiast ciągłej pogardy do Nich, nawet jeśli się ich nie lubi.
Ja wierzę w Ciebie, w Twoją inteligencję, i jestem przekonany że Spróbujesz ją wykorzystać, następnym razem, dołączając się do dyskusji. Naprawdę warto. I co ważne," Nie jest wart szacunku Ten, Kto nie szanuje innych."
A jeśli chodzi o mnie, to podtrzymuję to co niedawno napisałem o jednej z Patologii w sanatoriach. Tu zdania nie zmieniłem.
beatricze, liczę na Ciebie :)
forumowicz

alka50+ pisze: 23 lis 2018 15:19 Hej..hej..jak to gdzie ???i kiedy???? Padło na Kołobrzeg...wstępnie bez określenia czasu...ale jak będą zmiany miejsca to i tak dojadę aby się spotkać...i z tymi z którymi wspaniale spędziłam czas we Wrocku i byc może z nowymi Osobami.....pozdrawiam Wszystkich z Forum NS a szczególnie Tych Których przyjemnośc miałam poznać osobiście.. :serce: :serce:
Alinko zabij...no przecież. Kołobrzeg. Oby tylko nie na majowy weekend. I z taką pyszną rybką jak przywiozłaś.😗😄
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Florka oj tak...taka rybka i takie towarzystwo...możemy to powtarzać częściej,ja nawet na Kołobrzeg przystaję :D
forumowicz

Hipokryt pisze: 23 lis 2018 13:29 Bardzo ciekawie ten temat ponownie rozwija się za sprawą pewnego wulgaryzmu rzuconego to zaledwie dwa dni temu :lol:
Jeśli tak wygląda wirtualne SPOTKANIE FORUMOWE SINGLI w tym temacie... to nie chcę być Singlem ;)
Nie Hipokryt,tak nie wygląda spotkanie forumowe Singli.
Tak wygląda dyskusja, i to nie jest po raz pierwszy, jeśli ktoś niezainteresowany tematem próbuje chyba zaistnieć.
I tu nie chodzi o wulgaryzm, myślę że to wpadka nowego Forumowicza,co można wybaczyć, ale kwestia rozdmuchania tego niepotrzebnie, oraz bezpardonowych ataków na siebie. Po co?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Jeśli Kołobrzeg to może i ja przyjadę .... tym razem jako współuczestnik spotkania ;) :D
Jeśli oczywiscie ...singiel ... to nie warunek :D
ODPOWIEDZ