Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: sapphira »

Witaj MarkStan, wielkie dzięki za przydatne i dokładne informacje. Mnie bardzo skomplikowały się rodzinne sprawy i chyba będę zmuszona do rezygnacji z wyjazdu. Życie samo pisze scenariusz i bywa tak,że nie zawsze można realizować swoje plany. Pozdrwawiam Ciebie serdecznie i życzę zdròwka. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

sappira, bardzo ci współczuję.Ja również przed samym wyjazdem miałem poważne kłopoty, które odebrały mi całą radość z wyjazdu do Cieplic.
Te kłopoty nie zależały od mojej woli.I nadal mnie uwierają ale nie zrezygnowałem z wyjazdu bo leczenie jest mi potrzebne.Wprawdzie moje problemy nie dotyczyły kłopotów rodzinnych ale mocno mnie wytracały z równowagi.
Dziękuje za życzenia i trzymam kciuki aby twoje kłopoty zniknęły jeszcze przed 12 maja i umożliwiły ci wyjazd.Uśmiecham się do ciebie. :D,Powodzenia. :D :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj MarkStan, jestem wdzięczna za ciepłe słowa ale decyzja o rezygnacji z wyjazdu jest nieodwołalna. Może w innym terminie będę miała okazję wyjechać na rehabilitację jeśli orzecznik uzna, że jest ona konieczna. Serdeczności dla Ciebie i wszystkich czytających. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

sapphira pisze:Witaj MarkStan, jestem wdzięczna za ciepłe słowa ale decyzja o rezygnacji z wyjazdu jest nieodwołalna. Może w innym terminie będę miała okazję wyjechać na rehabilitację jeśli orzecznik uzna, że jest ona konieczna. Serdeczności dla Ciebie i wszystkich czytających. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Witaj Sapphira.Przykro mi że masz taką sytuację. Takie życie. Spróbuj kochana iść do Zusu poprosić o zmianę terminu,wiem że jest taka możliwość. Trzymaj się i życzę powodzenia.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dorotka11 witaj, bardzo chętnie skorzystam z wyjazdu ale nie wiem kiedy to będzie możliwe. Znalazłam się w takiej sytuacji, że nic nie mogę planować. Życzę Tobie wspaniałego pobytu w Cieplicach i mam nadzieję, że podzielisz się opinią na forum. Pozdrawiam serdecznie. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

sapphira pisze:dorotka11 witaj, bardzo chętnie skorzystam z wyjazdu ale nie wiem kiedy to będzie możliwe. Znalazłam się w takiej sytuacji, że nic nie mogę planować. Życzę Tobie wspaniałego pobytu w Cieplicach i mam nadzieję, że podzielisz się opinią na forum. Pozdrawiam serdecznie. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Dziękuję Ci. Napewno się podzielę. Jeszcze troszkę czasu mam bo w lipcu dopiero jadę. Nikt narazie się nie odezwał na forum że jedzie w tym terminie ale mam nadzieję że znajdzie się ktoś. :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ