Sanatorium miłości
Re: Sanatorium miłości
-
forumowicz
Nie ma nawet czego oceniać wszystko poszatkowane, pokazane tylko to, co produkcja uważa za dobre. Nawet prowadząca jest tutaj w określonej roli, powiedziałabym , że w głównej roli: psycholog, pocieszycielka i przyjaciółka w jednym ( o ho ho , wyszło mi 3xP
Seniorzy biorący w tym programie udział winni być przygotowani na różny odbiór ich postaci. Są różni, jedyne co ich łączy, to, że są osobami samotnymi i chcą to zmienić , oczekują że spotkają kogoś może w tym programie .
W normalnym życiu nie odważyłabym się oceniać ludzi i akceptować , że robią to bez pardonu inni, natomiast w przypadku "Sanatorium Miłości" - tak , na ocenę siebie dali Oni sami wchodząc do programu.
Część z nich wywołuje u mnie sympatię, część irytację, niektórzy są godni pożałowania ale czy nie spotykamy takich osób w realu? nawet tu na forum (tylko, że bez wizerunku) . Jest to taka "randka w ciemno" dla seniorów
Gdyby na tym etapie zakończył się , nie byłoby mi szkoda .
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Zastanawiam się skoro Reżyser wymyślił program odnosić się do epoki retro ?
Tak -Nyski komu i czemu miały służyć -Fakt 60 latkowie często może jeździli ,ale czy Pani Stewardesa ?
Sławny -Autobus "Ogórek" ok ale akcja z szyba i Sugestia Pana Marudy że powinniśmy opuścić bo BHP - bez cena.
Pan Maruda to totalny Mistrz.
Sanatorium Mój Prywatny Szwagier zadał mi dziś pytanie bo Ty jeździsz .Czy te pokazy sa standardem ? ..czy posiłki są Serwowane do pokoji ?
Ktoś mocno zapracował ,aby MOCNO ocieplić wizerunek pobytów sanatoryjnych.
Dlaczego skoro są w Ustroniu Bohaterowie nie zostali za obrączowani w opaski bez ,których NIC nie znaczymy w tym obiekcie .
Wydaje mi się a takie odczucie maja nawet ludzie ,którzy NIGDY nie byli że program zrobiony jest aby mocno ocieplić wizerunek może nie TV ale przekazu medialnego.
Może okazać się ,ze za jakiś czas będą większe Problemy z otrzymaniem skierowania na Rehabilitację bo w TV ..pokazali ,że tam jedzie się po Miłość nie po leczenie
-
forumowicz
Problemy to JUŻ sie zaczynają i nawet nie trzeba na toto telewizyjne "coś" patrzeć. Wystarczy że oglądaja to ludzie z którymi przychodzi nam sie stykać na gruncie zawodowym czy prywatnym. Np kobiety z którymi w pracy styka się moja lepsza połowa już jej nadawają jak też Ona mogła mnie puścić do sanatorium i to AŻ na dwa turnusy. No i chyba jest nienormalna skoro nie widzi przeszkód w tym że znów będe składac wniosek w ZUSie bo skoro tacy "weterani" jeżdżą tylko TAM po miłość to co dopiero chłop co ledwie pare lat temu przekroczył 40.. Wedle tych durnych bab wychodzi ze osoby w wieku produkcyjnym to na takich turnusach to tylko sie rypią jak króliki a leczenie to tylko zasłona i przeszkoda w tym "rypaniu"...darek pisze: 05 lut 2019 13:34
Może okazać się ,ze za jakiś czas będą większe Problemy z otrzymaniem skierowania na Rehabilitację bo w TV ..pokazali ,że tam jedzie się po Miłość nie po leczenie
A podejrzewam że ludzi z takim tokiem myślenia będzie jeszcze więcej jeśli w tym durnym telewizyjnym "czymś" pokażą że między jakąś parą do czegoś konkretnego dojdzie.
-
kuracjuszka 2011
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 sie 2011 13:23
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Sanatorium miłości w tv...
Duszyczka pisze: 05 lut 2019 21:58 Wiesława (blondyna od Janiny) jest aktorką.
przedstawiała się jako kobieta w 10 -cio letnim związku....
I stało się światło ...
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Jeśli to prawda , jest to żałosne
...chyba , że w czasie kręcenia poprzedniego programu blondyna była mężatką , a teraz nie jest