Wyjazd ze zwrotów
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
Re: Wyjazd ze zwrotów
jak na razie szukam numeru telefonu w naszym województwiemedi pisze:Dzwoń i pochwal się co wydzwonilas![]()
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 9 razy
to chyba jakiś tajny numer , ja też szukałam kiedyś na stronie małopolskiego NFZ , ale ja po zwroty to za rok moge dopiero .malgonia pisze:jak na razie szukam numeru telefonu w naszym województwiemedi pisze:Dzwoń i pochwal się co wydzwonilas![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Jak to balneolog się nie zgodziładela pisze:Obyście mieli więcej szczęścia niż jadodzwoniłam się,termin mi pasował,obiekt sanatoryjny mi pasował,miejcowość ok - a balneolog nie zgodził się
teraz mi nie pasuje,poczekam sobie
![]()
Życzę udanych polowań
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłam o co chodzi.
-
forumowicz
Jak zwykleFelice pisze:Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłam o co chodzi.
- medi
- Przyjaciel forum

A można się jakoś dowiedzieć co on tam raczył wpisaćFelice pisze:Medi balneolog proponuje miejsce leczenia jak kwalifikuje wniosek.Wpisuje np Busko,Ciechocinek,Wieniec...Zwrot możesz trafić do Krynicy i wtedy lekarz musi tą Krynicę dopisać,albo nie bo inne twoje schorzenia nie mogą być w Krynicy.Masz jako współistniejące choroby nadciśnienie i to już ogranicza możliwość wyjazdu,bo nadciśnieniowcy nie wszędzie mogą.
- medi
- Przyjaciel forum

-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Staż sanatoryjny: 4
Witam,dokładnie tak było w moim przypadku,pani pytała czy nie mam nadciśnienia bo inaczej nie dała by mi tej Krynicy.Mój mąż też w zwrotach trafił na Krynicę,ale że ma niewydolność serca,za nic w świecie nie chciała pani się zgodzić.Do wyboru mial jeszcze Inowrocław i tam bez problemu otrzymal zgodę.Byłam również w Inowrocławiu w czerwcu i o wiele bardziej podobało mi się tam niż w trochę przereklamowanej Krynicy.Felice pisze:Medi balneolog proponuje miejsce leczenia jak kwalifikuje wniosek.Wpisuje np Busko,Ciechocinek,Wieniec...Zwrot możesz trafić do Krynicy i wtedy lekarz musi tą Krynicę dopisać,albo nie bo inne twoje schorzenia nie mogą być w Krynicy.Masz jako współistniejące choroby nadciśnienie i to już ogranicza możliwość wyjazdu,bo nadciśnieniowcy nie wszędzie mogą.