Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w brzydki, deszczowo - śniegowo, ponury dzień. Ja podobnie jak Ela, tyram dzisiaj w domku. W końcu trzeba i w domu popracować Pozdrawiam cieplutko i buziaczki zostawiam .
No i zaczęło się szaleństwo mycie okien,szorowanie zastawy z kredensu,układanie w szafach ...czy bez tego nie będzie świat
Okien ci u mnie pod dostatkiem ale myć będę jak się zrobi ciepło......szkoda zdrowia mojej dziedziczki bo ja już nie myję
Witam wieczorkiem Nocne Mareczki
Ja nic nie myję ani nie szoruję ileż razy w roku można to robić
Przez okna wszystko widzę, kredensów nie mam zastaw też nie mam
I jakoś mi sie dalej udaje...... nic nie robić
Pozdtawiam