Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Godzina 12 spadly 2 numerki... Piszecie ze listopad grudzien juz obstawione więc... Zapominam o liczeniu kolejki i nadziei na szybszy wyjazd... Że tak powiem spadam stąd... Odezwe sie jak dostane przydzial... Czyli wesołych swiat i szczesliwego Nowego roku pewnie w lutym sie odezwe... Pozdrawiam
Ja zastanawiam się o co tutaj chodzi
07-07 2023 godzina 13,40
A moja Ciotka która na Dworcu w Katowicach wsiadła do 33 wagonu NFZ w Lutym
DZIŚ znajduje się w 9 Wagonie na miejscu 9
Zastanawiam się GDZIE jest podstęp 5 miesięcy i ZMNIEJSZENIE KOLEJKI O PONAD 23 000
ZRESZTĄ SZOKIEM było że rozpoczynała z 33 tysiącami a Nie ponad 120 000
Czy ludzie zrezygnowali czy Zrobienia Jednych zasad w Całej Polsce spłaszczyło Kolejkę ?
Darek koleżanka, która ma swoją przychodnię lekarską mówi, że wypisuje jedno skierowanie na dwa miesiące, a przedtem wypisywała dwa dziennie… ot cała prawda.
W pomorskim obecnie składając wniosek wyjazd po 7 miesiącach też bardzo szybko.
Inflacja, zgony....?
Ja obstawiam że jednak koszty jako całokształt wyjazdu
Faktycznie macie racje
Okazuje się że Moja Doktor specjalistka w tym roku wypisała aż 3 WNIOSKI a rodzinna bo akurat był problem z wypisaniem wniosku na sensory tak jak Felice wspomniała dziennie średnio 2 a teraz Pyta się mnie czy nie potrzebuję wypisać wniosku bo zapomina jak to się robi i to przychodnia obsługująca około 10 000 ludków
Chyba Finanse Zrobiły swoje PLUS niepewność po Pandemii