Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ...Dziś u mnie był piękny dzionek ...przed praca nawet poszłam na mały spacer i widziałam jak ludziska dźwigają pełne torby i wiecie co mi Eluśka do ucha szeptała ..zbastuj Eluchna święta nie moga być dla ciebie odpoczynkiem po tygodniu cięzkiej pracy ...ty masz się z nich cieszyć ..masz mieć siłę na przytulanie swoich dzieci..Wystarczy ogólny ład, ciepłe dekoracje i świąteczny obrus...To wszystko już masz
Święta mają być dla ciebie odpoczynkiem i czasem spędzonym z bliskimi…pamiętaj o tym Eluchna
Co ta Eluśka prawi Eluchnie
Eluuniu dobrze Ci ta Eluśka prawi .......słuchaj jej
Ja też mam takiego diablika co za uchem siedzi i powstrzymuje mnie od świątecznego szaleństwa .....którego i tak nie lubię
Witam wszystkich jeszcze raz.Princusiu w pracusi ale świątecznie tak na marginesie to już czwarta moja wigilia :lol, pora nadeszła pomyśleć o rodzinnej